SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaymakama Veda Kokteyli ..

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:40:58
Kaymakama Veda Kokteyli ..
A- A+ PAYLAŞ

 

 
Niğde Vali Yardımcılığına atanan Malatya’nın Battalgazi İlçesi Kaymakamı Abdulmutalip Aksoy için Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayında veda kokteyli düzenlendi. Teravih namazı sonrası düzenlenen kokteyl programına, AK Parti Milletvekili Mustafa Şahin, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Daire müdürleri, Battalgazi Belediye personeli, Battalgazi Kaymakamlık personeli, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, ilçe siyasi parti başkanları ve vatandaşlar katıldı. 
 
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan konuşmasında, “Sayın kaymakamımızın görev süresince yapmış olduğu hizmetler takdire şayandır. Yaşının geç olmasına rağmen yaptığı çalışmalar Battalgazi’de ve Malatya’da ses getiren çalışmalardır“ dedi.
 
Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Mustafa Şahin de konuşmasında, “Görev değişikliği her zaman için devlete sürekliliğin getirmiş olduğu, olmazsa olmazlardan biri. Sayın Kaymakamımızı tanıdığım süre içerisinde yapmış olduğu çalışmaları takdir ettik. Bu güne kadar yapmış olduğu hayırlı hizmetlerden dolayı kendilerini kutluyorum. Daha yüce makamlarda insanlarımıza hayırlı hizmetlerde bulunan bir devlet adamı kimliğini koruyacağına inanıyorum” diye konuştu.
 
Battalgazi Kaymakamı Abdulmutalip Aksoy da kendisi için hazırlanan kokteyli organize eden ve katılan herkese teşekkür ederek ”Üç yıl boyunca doğru bildiklerimizi doğru olduğuna inandığımız şeyleri yaptık. Tarafsızlıktan ayrılmamaya özen gösterdik” dedi.
 
Milletvekili Mustafa Şahin, Battalgazi Belediyesi ve halkı adına Kaymakam Aksoy’a plaket takdim etti.
 
Başkan Gürkan da günün anısına Aksoy’a, görev yaptığı süre içerisinde çalışmalarının görüntülendiği fotoğraf albümü ve el dokumalı kilim hediye etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız