SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaymakamı İlçede Bulunca

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) tatile girmesi ile birlikte Malatya'da ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Milletvekili Çalık, ilçe ziyaretleri kapsamında Doğanyol ilçesini ziyaret etti. Burada Doğanyol Kaymakamı Erhan Yılmaz'ı ziyaret eden Milletvekili Çalık, ilçenin sorunları hakkında bilgiler aldı.

Doğanyol Kaymakamı Erhan Yılmaz, ilçenin sorunları hakkında bilgiler vererek, "Doğanyol ilçemizde şu an bir sıkıntımız yok. Bu yıl 5 tane içmesuyu işimiz vardı, bunların ikisini ihale ettik. 3'ünde de ufak tefek sıkıntılarımız var. Onları da inşallah bir ay içinde tamamlayıp Ramazan ayı sonrası ihaleye çıkacağız. Asfalt programlarımızı da Valilik ve İl Özel İdare yapacak. Bunun dışında bazı yollarda güzergah değişikliği yapalım diyoruz. Bunun için dozerimiz yok, ek bir dozer lazım. Eğer İl Özel İdaresi'nde sağlayabilirsek sağlayacağız, yoksa kendimiz dozer kiralayacağız. Başkada bir sorunumuz yok" dedi.

Malatya Milletvekili ve Partinin MKYK Üyesi Öznur Çalık ise, seçilmiş ve atanmışların ahenk içinde çalışmasının başarıyı beraberinde getirdiğini belirterek, "Ben Doğanyol ilçesine gelsem kaymakamlarımız ya izinde ya raporlu, ya da bir yere gitmiş. Sizi burada gördüğümüz için teşekkür ediyorum. Doğanyol, memurların en zor geldikleri ilçedir. Buraya geldiklerinde kendilerini sürgüne gelmiş gibi hissediyorlar. Biran önce gitmek için çaba gösteriyorlar. Dolayısıyla ben buraya gelen bürokratlarıma, devlet memurlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu bölgenin de hizmete muhtaç olduğunu bilmelerini arzu ediyorum" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Çalık, daha sonra ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek, referandumda evet oyu kullanmalarını istedi. Doğanyol ilçesinde köy ziyaretleri de yapan ve vatandaşlarla bir araya gelen milletvekili Çalık, AKP hükümeti döneminde yapılan hizmetler hakkında bilgiler verdi. Çalık, "94 kilometrelik yolu bitirdik. Sizler çok rahat bir şekilde yollarınızdan gidip geliyorsunuz. Eğitim alanında da birçok hizmet veriliyor. Allah'ın izni ile bundan sonra da hizmete devam edeceğiz" dedi.

12 Eylül'de yapılacak olan referandumun önemine değinen Milletvekili Çalık, "Bugün sizi ziyaret etmemizin en önemli sebebi, Türkiye çok önemli bir yol ayrımından geçiyor, çok önemli bir kırılma noktasından geçiyor. Ramazan ayından sonra inşallah çifte bayram yapacağız. 12 Eylül darbe anayasasını değiştirmek için hep beraber sandığa gideceğiz. Kadınlara, çocuklara, gençlere, engellilere, şehit ve gazi yakınlarına pozitif ayrımcılığa evet diyeceğiz" diye konuştu.

LOKANTA AÇTI..
Bu arada Öznur Çalık, gil merkezinde de irişimci kadınların ev yemekleri lokantasının açılışını yaptı.

Fahri Kayahan Bulvarı'nda Ayten Özdemir isimli girişimci kadının koordinatörlüğünde 6 girişimci bayan güç birliği yaptı ve Kamer ev yemekleri lokantasını açtı.

Milletvekili Çalık, ev yemekleri lokantasının açılışında yaptığı konuşmada," Sadece girişimci ruh değil, ortopedik engelli vatandaşlara yönelik yapılan bu ince düşünce ve bakışı da tebrik ediyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız