SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaymakamlık Bakıcı Arıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:32:18
Kaymakamlık Bakıcı Arıyor
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’nın Yazıhan İlçesi’nde, bakıma muhtaç, kimsesiz engelli ve yaşlıların bakım ve temizlik hizmetlerinin düzenli bir şekilde yapılması için eleman alınacağı bildirildi. 

Yazıhan Kaymakamlığı tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “İlçemiz genelinde yaşayan bakıma muhtaç, kimsesiz engelli ve yaşlıların bakım ve temizlik hizmetlerinin düzenli bir şekilde yapılarak, daha iyi koşullarda hayatlarını idame ettirebilmeleri için Vakfımız Mütevelli Heyetinin kararı ile proje hazırlanması uygun görülmüştür. Projenin hayata geçirilmesi için 1 yıl süreyle çalıştırılmak üzere aşağıdaki şartları taşıyan bay ve bayan eleman istihdam ettirilecektir. Proje kapsamında çalışmak isteyen vatandaşlarımızın İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde en az 560 saatlik kurs almaları gerekmektedir. Şartları taşıyan vatandaşlarımızın kursa katılmaları için gerekli belgeleri alarak İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne müracaat etmeleri önemle rica olunur” denildi.

En az ilk okul mezunu 18-45 yaş arasındakilerin başvurularını İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne yapmaları istendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız