SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaynak Arayışı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:05:48
Kaynak Arayışı
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig ekibi Malatyaspor Futbol Kulübü’nde kaynak arayışı noktasında oluşturulan projelerin hayata geçirilmeye başlandığı kaydedildi. 
 
Kulübe kaynak oluşturma noktasında kolları sıvayan yönetim, hazırladığı projeleri hayata geçirmeye başladı. Özellikle şehrin desteğini almayı hedefleyen sarı kırmızılı yönetim, 4,5 milyon TL’lik kaynak elde etmeyi hedefliyor.
 
Kaynak arayışları noktasında kendisine bir yol haritası çizen yönetim, kısmen destek görüşmelerine de başladı. Şehrin mülki amirleri, ileri gelenleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile görüş alış verişinde bulunacak olan sarı kırmızılı yönetim, kulüp ürünlerini de kısa zaman içerisinde piyasaya sürmeyi planlıyor.
 
Malatya İnönü Stadı’nda zemin ve tribünde iyileştirmeler yapan Malatyaspor Futbol Kulübü, kombine bilet satışlarından da iyi bir gelir elde etmeyi hedefliyor. Kombine biletlerin basımı gerçekleştirilirken kulübün, 2 bin 500 kombine bilet satmayı planladığı öğrenildi. Kombine bilet satışlarına kulüp başkanı Ertan Mumcu’nun onay vermesinin ardından başlanacağı belirtilirken, kombine biletlere ilgi gösterilmesi için bilet fiyatlarının yüksek tutulmayacağı gelen haberler arasında.
 
Konuyla ilgili olarak İHA muhabirine bir açıklamada bulunan Malatyaspor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Halil Karaman, kaynak arayışları noktasında kulüp olarak belirledikleri projeleri hayata geçirmeye başladıklarını dile getirdi.
 
Mali kongrede açıklanan tahmini 8,5 milyon TL’lik bütçeyi yakalamak için yönetim kurulu olarak yoğun bir çalışma içine girdiklerini ifade ederek, “Takıma kaynak arayışları çerçevesinde bir takım projeler hazırlamıştık. Bu projeleri, yönetim olarak yaptığımız değerlendirmenin ardından yavaş yavaş hayata geçirmeye başladık. Özellikle destek arayışları noktasında bir takım görüşmelerimiz olacak. Görüş alış verişinin ardından kısa sürede kaynak arayışlarını hızlandıracağız” diye konuştu.
 
Karaman, yönetim olarak gelecek sezon için ilk 5 hedefini koyduklarını hatırlatarak, şunları kaydetti: “Mali kongremizde kulüp başkanımız Ertan Mumcu, ilk 5 hedefimiz olduğunu açıklamıştı. Hedefimize ulaşma noktasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özellikle bu noktada şehrin bize vereceği destek büyük önem taşıyor. Maddi anlamda hedeflediğimiz kaynağa ulaşmak için kulüp ürünleri yaptırdık. Bu ürünler kısa süre içinde satışa sunulacak. Bunun yanında kombine bilet basımlarını gerçekleştirdik. Kulüp başkanımız Ertan Mumcu’nun onayının ardından kombine bilet satışlarına da başlayacağız. En az 2 bin 500 kombine bilet satmayı hedefliyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız