SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaynana- Gelin Semineri

0
Güncellendi - 2016-04-27 17:26:12
Kaynana- Gelin Semineri
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) tarafından aile eğitim seminerleri düzenlenmeye devam ediliyor. Eğitimler kapsamında bu kez gelin ve kayınvalideler bir araya getirilerek seminer verildi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesinde hizmet veren MADEM’in Abdullah Gül Parkı’ndaki hizmet binasında düzenlenen seminere gelin ve kayınvalideler yoğun ilgi gösterdi. MADEM Eğitim Uzmanları tarafından 2 bölüm halinde sunulan seminerde, kişilerarası iletişim anlatılarak nasıl davranılırsa öyle karşılık görüleceğinin önemine dikkat çekildi. Önyargıların yıkılmasının büyük önem taşıdığına vurgu yapılan seminerde sevgi ve hoşgörü ile her sıkıntının üstesinden gelinebileceğine işaret edildi. Kayınvalidelerin gelin ve torunlarıyla birlikte katıldığı seminer, büyük bir ilgiyle dinlenildi. Seminer sonunda katılımcılara belge verildi.

Belgelerin takdim töreninde konuşan Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay, toplum olarak büyük aileden çekirdek aileye dönüşümde yaşanan sıkıntılara değinerek, “Bizler de bu sıkıntıların çözümüne yardımcı olabilmek amacıyla eğitim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugün gelin-kayınvalide semineri düzenledik. Katılımlarınız için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Katılımcılar teşekkür ettiler

Belge takdim törenine Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ziya Kesriklioğlu da katıldı. Katılımcılar verilen hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Gelin-kayınvalide olarak birbirimizi anlamamız için büyük bir katkı oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dediler.

Daha sonra MADEM binasında katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

Bülten

14dee5ee-8bb2-4f34-a3ca-9c18a8e48b35

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız