SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaynanasını Vurdu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da sokağa taşınan aile içi kavgada, bir gelin kayınvalidesini tabanca ile ensesinden vurarak yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay, Battalgazi Kavşağı'nda meydana geldi. A.Y. (20) adlı gelin, kavşakta kırmızı ışıkta bekleyen kayınvalidesi S.Y.'yi (45) tabanca ile ensesine ateş ederek yaraladı.

Taksi ile olay yerinden kaçmaya çalışan A.Y., Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerince yakalandı. Kullanılan tabanca ile bıçak ise olay yerine yakın bir yere atılmış vaziyette bulundu.

Yaralı S.Y. ise Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahaleden sonra Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili "04.06.2008 günü saat 09.40 sıralarında İlimiz Tandoğan Mahallesi Battalgazi kavşağında Müşteki S.Y. gelini şüpheli A.Y. tarafından ense kısmından silahla vurularak hayati tehlike kaydı ile yaralanmış, olaya müteakip Şüpheli A. Y. suç aleti tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Olayın gelin kaynana arasında olan anlaşmazlıktan meydana geldiği tespit edilmiştir" açıklamasını yaptı.

Öte yandan, Başharık Mahallesi 8. sokakta da 03.00 sıralarında meydana gelen kavgada 34 yaşındaki E.B. adlı şahıs omzundan av tüfeğiyle yaralandı. Olayla ilgili ifadesi alınan 53 yaşındaki S.B.A. adlı kadın, ailevi nedenlerle çıkan tartışma sonucu 71 yaşındaki eşi H.A.’nın, tüfekle kardeşi E.B.’yi yaraladığını bildirdi. Yaralı hastaneye kaldırılırken, olay sonrası şoka girdiği belirtilen H.A. hakkında yasal işleme başlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız