SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaynar Su Kazanına Düştü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da evlerinin bahçesinde oynayan 2 yaşındaki çocuk, altında ateş yanan su dolu bulgur kazanının içerisine düşerek ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Malatya merkeze bağlı Topsöğüt kasabasında meydana geldi. Evlerinin bahçesinde oyun oynayan 2 yaşındaki Muhammed Murat Topdağ adlı çocuk, annesi tarafından bahçede ateş üzerine konan su dolu bulgur kazanının içerisine düştü. O esnada bahçede bulunan annesi tarafından kazandan çıkartılan küçük çocuk, ambulansla Beydağı Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada ilk müdahalesi yapılan Muhammed Murat, hayati tehlike kaydı ile Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı.

Küçük çocuğun annesi Hanife Topdağ, hastanede fenalık geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Öte yandan Doğanşehir ilçesi Kurucuova Kasabası’nda, T.T. adlı çocuk annesi F.T. temizlik yaptığı sırada, rafta bulunan bardak içerisindeki çamaşır suyunu kazaen içince zehirlenerek hastanelik oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız