SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaynarca'ya Semt Konağı Yapılıyor

0
Güncellendi - 2016-06-04 21:24:54
Kaynarca'ya Semt Konağı Yapılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi tarafından Kaynarca Mahallesine kazandırılacak olan Semt Konağının temel atma töreni gerçekleştirdi. Temel atma töreninde konuşan Belediye Başkanı Polat “Projesine başladığımız binaların temelini atmak ve açılışını yapmak hizmet aşkımızı artırmaktadır” dedi.

Kaynarca Mahallesinde düzenlenen temel atma törenine Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, AK Parti Yeşilyurt ve Battalgazi Başkan Yardımcıları, Yeşilyurt Belediyesi Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Kaynarca Mahalle Muhtarı Osman Ay ve mahalle sakinleri katıldı.

Semt Konaklarının mahallelerin sosyal dokularına hizmet aracı olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, temel atma töreninde yaptığı konuşmada Kaynarca Mahallesinde hizmete girecek olan Semt Konağının farklı bir yönü olduğuna ifade etti.

BAŞKAN POLAT” ARSAYI BELEDİYE’YE HİBE EDEN HAYIRSEVER İŞADAMINA TEŞEKKÜR EDİYORUM “

Semt Konağının şimdiden mahalle sakinlerine hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Polat, “  Bu konağımızın farklı bir yönü var o da; hayırsever bir işadamımız burada sahibi olduğu arsa mülkiyetini Yeşilyurt Belediyesine hibe etmiştir. Kendisine huzurunuzda çok teşekkür ediyorum. Arsanın hibe edilmesinden sonra bu alanın mahalle sakinlerimize sosyal ve kültürel anlamda hizmet vermesini sağlamak adına Semt Konağı yapmayı kararlaştırdık. Belediyemizin ilgili birimleri tarafından gerekli projelendirme çalışmaları yapıldıktan sonra bugünde temelini atacağız. Belediyemizin kontrolünde gerçekleşecek yapım işinden sonra Semt Konağını mahalle sakinlerimizin hizmetine açacağız “ dedi.

BAŞKAN POLAT” SEMT KONAKLARI ÇOK ÖNEMLİ “

Semt Konağı’ndan Kaynarca Mahallesi başta olmak üzere Hatunsuyu, Melekbaba ve Çarmuzu mahalle sakinlerinin de faydalanacağını sözlerine ekleyen Başkan Polat “ Bu binamızda eğitim, kültürel ve sosyal faaliyetler alanlarında önemli hizmetler vereceğiz.  Bayanlarımızın bilgi ve becerilerini artırmak için çeşitli kurslar açacağız ” dedi.

Yeşilyurt Belediyesi olarak halkla iç içe ve omuz omuza verip birlikte hizmetler ürettiklerini ifade eden Başkan Polat, Semt Konaklarının okul dönemlerinde eğitim alanında hizmet verdiğini, yaz döneminde ise milli ve manevi değerleri artıracak hizmetlerin yoğunlaştığını, Siyer-i Nebi ve Kuran Kursları başta olmak üzere çocuklara yönelik sportif faaliyetlerin düzenlendiğini ifade etti.

Kaynarca Mahalle Muhtarı Osman Ay ise, Semt Konağının yapılması için arsasını Belediye’ye hibe eden hayırsever işadamına teşekkür ederken, yapılan hizmetlerden ötürü Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Polat ve beraberindeki yetkililer beton mikserinin butonuna basarak semt konağına sembolik olarak ilk harcı döktü.

Bülten

kaynarca1

kaynarca3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız