SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kaynaşma İçin Önemli"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:14:29
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz’ı ziyaret etti. 

Kurban Bayramı dolayısıyla MHP il yönetimi ile CHP Malatya il teşkilatını ziyaret eden MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, burada yaptığı konuşmada, “Bayramlar insanların bir araya geldiği, daha çok kaynaştığı ve kucaklaştığı günlerdir. Biz MHP olarak milletimizin birlik ve bölünmez bütünlüğü ile bunun daha iyi tesis edilebilmesi için ne tür çabalar sarf edilmesi gerekiyorsa, o çabaları vermeye çalışıyoruz. Bayramlaşma, dertlerin ve sıkıntıların birbirimize daha iyi anlatılabilmesini sağlamak adına bir fırsattır. Biz de CHP’li kardeşlerimizle bayramlaşmak için CHP Malatya il teşkilatını ziyaret ettik” ifadelerini kullandı.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ise, ziyaretlerinden dolayı MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız ve MHP il yönetimine teşekkür ederek, Kurban Bayramlarını tebrik etti.

MHP il teşkilatına jestinden dolayı şükranlarını sunan Kiraz, “Bu ülkenin birliği ve beraberliği açısından hem de Malatya’da birlik, beraberlik ve kaynaşma açısından önemli bir ziyarettir” dedi.

Kiraz, parti olarak yerel seçimlere yönelik çalışmalarını sürdürdüklerini kaydederek, “Örgütler olarak sürdürdüğümüz bir çalışma var. Bir de genel merkezimiz bünyesinde devam eden adaylarımızı belirlemeye yönelik süreç devam ediyor. 2 Eylül itibariyle aday adayları başvurumuz sona erdi. Bu süreçten sonra da bazı ilçelerimizde ve illerimizde adaylarımız belli olmaya başladı. Önümüzdeki günlerde genel merkezimizin aldığı kararlar doğrultusunda adaylarımızı hangi yöntemle belirleyeceğimizi kararlaştıracağız. Yerel seçimlere erken başlamanın avantajını bu dönem kullanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız