SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kaynaşmada Rol Oynayacak'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak (fotoğraftaki) ve beraberindeki Akçadağ ilçe heyeti, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AKP Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, beraberinde Akçadağ Kaymakamı Yüksel Kara, Belediye Başkanı İbrahim Koşar, İl Genel Meclis Başkanı Abdurrahman Atay, AKP İlçe Başkanı Ziya Paşa Güde ve İl Genel Meclis üyesi Ahmet Yılmaz ile birlikte İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'i makamında ziyaret etti. Yaklaşık 3 ay önce göreve başlayan rektöre hayırlı olsun dileklerinin iletildiği ziyarette, üniversitenin Battalgazi ilçesindeki yerleşkesinde eğitim ve öğretime devam eden Akçadağ Meslek Yüksek Okulu’nun, Akçadağ ilçesine taşınması ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Miletvekili Fuat Ölmeztoprak ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Akçadağ Meslek Yüksek Okulu’nun Akçadağ ilçemize taşınması için, kısa bir süre zarfında ilçeyi ziyaret ederek gerekli incelemelerde bulunacağız” dedi.

Milletvekili Ölmeztoprak ise, "Sayın rektörümüzün görevinde başarılı olacağına inanmaktayım. Üniversite ile ilimizin kaynaşmasında etkin rol oynayacaktır. Meslek Yüksek Okulunun Akçadağ ilçesine taşınmasının, ilçenin kalkınmasına, sosyal ve kültürel yönden gelişmesine ivme kazandıracaktır" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız