SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayseri Antrenörüne Ertuğrul Sağlam Sorusu

0
Güncellendi - 2018-05-18 21:34:20
Kayseri Antrenörüne Ertuğrul Sağlam Sorusu
A- A+ PAYLAŞ

 Kayserispor'un Teknik Sorumlusu Hakan Ertürk, "Kayserispor kulübü tekrar yönetimsel olarak güven tazeledi. Hiçbir zaman bundan sonra hedefsiz olmayacaktır. Hep hedef koyacaktır. Gelecek sene için Ertuğrul Sağlam hocamızla anlaştık. Ertuğrul Sağlam hocamıza ve kulübümüze seneye başarılar diliyorum. Allah yolumuzu açık etsin" dedi.

  Karşılaşma sonrası basın toplantısında konuşan Ertürk, İslam aleminin Ramazan'ını tebrik etti.

  Ertürk, lige iyi başladıklarını ancak ikinci yarıda kötü sonuçlar aldıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Kayserispor kulübü olarak geçen seneki atlattığımız badirelerden sonra yönetimimizin çalışmaları, başkanımızın üstün gayreti, pırlanta gibi değerli yönetim kurulu üyelerinin gayretiyle bu sene yeni bir takım kurduk. Kamp döneminde biraz umutsuzluğa düşmüştük ama takımımız çok iyi bir ikinci kamp döneminde kaynaşmayla beraber lige çok iyi başladık. İlk yarı 30 puan topladık. Biz bu puanları toplayınca ister istemez toplumda çok büyük bir değer gördü. Bu sefer oyuncularımız bu puanı toplayınca çıtayı yükselttik. Takım olarak bu çıtayı kendimiz yükselttik. Tabi çıta yükselince hedef koymak durumunda kaldık. Kupaları zorlayalım, Avrupa kupalarına gidelim istiyorduk. Normalde sezon başındaki bizim hedefimiz ligde kalmaktı. Ama oyuncularımızın çok kompakt oynaması, güzel bir arkadaşlığın olması bize bu sonuçları aldırdı ve bizi bu hedefi koymamıza itmişti. İkinci yarı ise ilk yarıdaki öz güvenin tavan yapmasıyla beraber oyuncularımızın kendisini ön plana çıkarmaya çalışması, kendisine oynaması; bizim futbolcu yapımız, karakterimiz takım oyunu oynamaya uygun çünkü ferdi yetenekli, çok üst seviyede bir Ryan Mendes diyebiliriz. Kreatif oyuncu sayımız çok fazla yok. Yüksek ego ve yüksek özgüven ikinci yarıda bu sonuçları almamıza neden oldu. Ama Kayserispor kulübü tekrar yönetimsel olarak güven tazeledi. Hiçbir zaman bundan sonra hedefsiz olmayacaktır. Hep hedef koyacaktır. Gelecek sene için Ertuğrul Sağlam hocamızla anlaştık. Ertuğrul Sağlam hocamıza ve kulübümüze seneye başarılar diliyorum. Allah yolumuzu açık etsin."

  Ertürk, bir gazetecinin 'Ertuğrul Sağlam neden Malatya'ya gelmedi?' sorusuna, "Hocanın sözleşmesi şimdi geçerli değil. Bu ayın sonundan itibaren geçerli olacağı için gelmedi yoksa başka bir problem yok" cevabını verdi.

  Malatya'nın kendisinin ikinci vatanı olduğunu dile getiren Ertürk, "Ben burada üç sene futbol oynadım, iki tane şampiyonluk yaşadım. Şehir korkunç büyümüş, stadyum şehre müthiş yakışmış. İlk senesi olmasına rağmen oynadığı futbolla, topladığı puanlarla, lige yakışan Anadolu kulüplerinden bir tanesi de Malatyaspor. Kayserispor ile ben hiç ayırmıyorum. İnşallah ilerleyen senelerde bu şehrin daha iyi şeyler yapacağına inanıyorum" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • BEKİR SITKI (5 yıl önce)
    YARIN GÖRÜRSÜNÜZ KAYSERİYİDE BIRAKIR ÇEKER GİDER..
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖzMalatyasporlu (5 yıl önce)
    Hakan hocam bizimle ilgili olumlu ve güzel düşünceniz için çok teşekkür ederiz bundan sonraki futbol hayatınızda başarılar dileriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Bursaspor disinda ertugrul saglamjn basarili oldugu bi takim yok
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Ertuğrul SAĞLAM problemi yönetimdi.Tek başına yönetim olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    bu bizim 2001 yılındaki kaleci hakan mıydı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (5 yıl önce)
    ERTUĞRUL SAĞLAM iyi bir teknik direktördur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa coskun (5 yıl önce)Erol isimli kullanıcı yorumuna
    Teknik direktörlüğüne söylenecek söz yok lakin adamlığin da problem var
    0
    0
    Yanıtla
  • Fanatik (5 yıl önce)Erol isimli kullanıcı yorumuna
    İyi dedigin adam iran da takimini düşürdü ,malatyadan kactı gitti.adam diyeceksen,yürek dieyeceksen,beyin diyeceksen tek bir isim var oda EROL BULUT BABAAAA.
    0
    0
    Yanıtla
  • Saglam görünüşde çok iyi birine benziyor efendi biri Karekter nasil bunu da herkeş gördü Biz o kisiyi iyi oldugu için degil takim için MALATYA spor için aldik O kişi arkasina bakmadan kaçti Bunu kim yapar adini siz koyun
    0
    0
    Yanıtla