SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayseri Deplasman Faturası 3 Kişiye..

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Yönetim Kurulu, İdari Tesislerde bir toplantı yaptı. Başkan Vekili İlhan Kavuk başkanlığında yapılan toplantı hakkında bilgi veren basın sözcüsü Hakan Kodaman, geride kalan 4 hafta ve önümüzdeki 5 haftanın değerlendirildiğini bildirdi. Kayseri deplasman masrafını 3 işadamının üstlendiği belirtilirken, takım hazırlıklarını sürdürüyor.

YÖNETİM KURULU..
Kodaman “Toplantı gayet güzel bir hava içerisinde geçti. Takımımız iyiye gidiyor. Bu, tüm Malatyalıların desteğiyle gerçekleşiyor. Malatyaspor bu birlik ve beraberliğini devam ettirdiği sürece özlediğimiz başarıları elde edeceğimizi düşünüyoruz. Kamuoyunda Malatyaspor hakkında olumlu bir hava esiyor. Malatyaspor, ligin en sevilen takımları arasında yer alıyor. Kızılay’ın ‘güvenli kan’ kampanyasına gösterilen ilgi ve bunun kamuoyuna Malatyaspor aracılığıyla takdim edilmesi gurur kaynağımız olmuştur” şeklinde konuştu.

Kodaman, Malatyaspor’un bir spor kulübü olmaktan öte, sosyal faaliyetlere duyarlı bir kurum olduğunu her fırsatta gösterdiğini ve daha önce de bu tür faaliyetlere destek verdiklerini sözlerine ekledi.

Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Kodaman, gelişme olduğunda kamuoyunun bilgilendirileceğini söyledi.

DEPLASMAN MASRAFI 3 İŞADAMINDAN..
Öte yandan, Malatyaspor’un Kayseri deplasman masraflarını 3 işadamı karşılayacak. Dakase Unlu Mamulleri sahibi Turan Kopan, Malatya Gıda Toptancısı Mehmet Ali Cici ve Mado Pastanesi İşletmecisi Gürsel Salik, masrafları üstlendi.

Kodaman, Malatyaspor’a verilen desteğin anlamlı olduğuna dikkat çekerek “Değerli işadamlarımız sayın Kopan, Cici ve Salik’e teşekkür ediyoruz. Daha önce Kayseri deplasman masrafımızı Ticaret ve Sanayi Odamız karşılamıştı. Bu destekler maddi anlamdan öte manevi açıdan anlam taşımaktadır” dedi.

HAZIRLIKLAR..
Malatyaspor, Kayserispor ile önümüzdeki hafta oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını devam ettiriyor. Bilindiği gibi A Millilerin İsviçre ile oynayacağı Dünya Kupası grup eleme play-off eleme maçları nedeniyle ligde bu hafta maç yapılmayacak. Çarşamba günü Kayseri hazırlıklarını başlatan sarı-kırmızılı ekip, günde 2’şer antrenman gerçekleştirdi.

Malatyaspor’da Okan’ın dizinden hafif sakatlığı bulunuyor. Milli takıma giden Effa çalışmalara katılamıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız