SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayseri-Malatya Yolunda 2 Otobüs Devrildi

0
Güncellendi - 2018-01-24 02:56:42
Kayseri-Malatya Yolunda 2 Otobüs Devrildi
A- A+ PAYLAŞ

Kayseri-Malatya karayolu üzerinde 2 yolcu otobüsü devrildi. Devrilen otobüslerde bulunan 22 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, gece yarısından sonra Pınarbaşı - Gürün yolu üzeri Uzunyayla bölgesinde meydana gelen ilk kazada H.M. yönetimindeki Siirt - İstanbul seferini yapan 34 FM 8283 plakalı yolcu otobüsü, tipi nedeniyle sürücüsünün hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda jandarma, 112 ve kurtarma ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan 8 kişi, hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

İlk kazadan birkaç saat sonra Van Antalya seferini yapan N.Y. idaresindeki 34 FA 7538 plakalı yolcu otobüsü tipi nedeniyle yan yattı. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda jandarma, 112 ve kurtarma ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan 14 kişi, kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Her iki kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kazaların yanı sıra yoğun kar ve tipi nedeniyle, Kayseri- Malatya karayolu, 03.00'den itibaren bir süre ulaşıma kapandı.

Kayseri, iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Erdoğan (6 yıl önce)
    Gardaşım tabiki allah vermesin kaza heryerde olabiliyor ancak Uzunyayla yı kış aylarında kullanmak zorunda değil sürücülerimiz Polis Okulunun yanından dönün sağa Hekimhan kangal Sivasa girmeden soldan sarkışla yolundan Kayseri Ankara İstanbul devam edin gidin bu yol hem rahat hem kış şartları Uzunyaylaya göre daha düşük Hekimhan-Sivas yolu yeni yapıldı bilmeyen sürücülerimize buradan duyurmuş olalım hem de
    0
    0
    Yanıtla
  • barıs (6 yıl önce)
    bilen de bilmeyende yorum yapıyo..kabak lastikle sen o yolda bırak yüzlerce km gitmeyi iki metre gidemezsin..araclar yüksek heybetli uzunyayla co sert kuvvetli rüzgar alan bir yer bırak giden araba duran arabayı yatırır..o rüzgara aracın o yüksekliğine arabayı zapdetmek her babayiğidin harcı degil..lastikle ne alakası var
    0
    0
    Yanıtla
  • Balcan burun (6 yıl önce)barıs isimli kullanıcı yorumuna
    uzun yol şoförümüsün sen
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (6 yıl önce)
    Uzunyayla yolu kış olunca sıkıntı tipi çok rüzgar çok kuvvetli lastik ne yapsın şoför ne yapsın Allah yardımcısı olsun bu mevsimde yolda olanların
    0
    0
    Yanıtla
  • turan yorulmaz (6 yıl önce)
    Artık yasak değil firma isimlerini yazabilirsiniz beyler!..
    0
    0
    Yanıtla
  • terran (6 yıl önce)
    kabak lastiklerle gitmeye devam edildikçe bu kazalar kaçınılmaz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Terran o gördüğün araba 2017 model araba ayrıcak yolcu taşıması yapıyor, ve kış lastiği takma zorunluluğu var yani demem o ki bir yorum yapacaksan düşün araştır sonra söyle bahsedilen yerde diğer arkadaşların da söylediği gibi sıfır yeni lastiklede gitsen, o büyüklükde arabayı o tipide rüzgarda lastikler kabakdı diye yatmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar aslan (6 yıl önce)Deniz isimli kullanıcı yorumuna
    2017 model trevego, kışlık lastik zorunluluğu var.Türkiyeyi Hindistan sananlar var halen
    0
    0
    Yanıtla