SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayseri- Malatya Yolunda Kaza: 4 Ölü

A- A+ PAYLAŞ

KAYSERİ- Kayseri'de şerit ihlali nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü, 9 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, sabah saat 05.00 sıralarında Kayseri-Malatya karayolunun 49. kilometresinde meydana geldi. Kayseri'den Malatya istikametine doğru giden Kemal Erdem idaresindeki 34 UR 2580 plakalı kamyonet, karşı yönden gelmekte olan Abdullah Uluçay yönetimindeki 34 UF 8706 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kaza sırasında her 2 araçta bulunan yolcular yol kenarındaki tarlalara savrulurken, her 2 aracın ön kısmında oturan sürücü ve yolcular araç içinde sıkıştı.

Otomobil sürücüsü Abdullah Uluçay ve babası Hasan Uluçay ile kamyonet sürücüsü Kemal Erdem ile babası Mustafa Erdem olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan ve her 2 araçta bulunan yolculardan 9 kişi olay yerine gelen ambulanslar ile Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Kaza sonrasında olay yerine gelen ölü ve yaralı yakınları sinir krizi geçirdi. Kazaya, şerit ihlali yaptığı iddia edilen kamyonetin neden olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız