SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayseri ve Sivas Yollarında Kazalar

A- A+ PAYLAŞ

Sivas- Malatya ve Kayseri- Malatya yollarında elverişsiz hava koşulları yüzünden meydana gelen kazalar nedeniyle ulaşım aksıyor..

SİVAS YOLU..
Sivas'ta sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle meydana gelen trafik kazası sonrası, Sivas-Malatya Karayolu ulaşıma kapandı.

Sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı sebebiyle kent beyaza bürünürken, şehirlerarası yollarda da ulaşım güçlükle sağlanıyor. Sivas-Malatya arasında Yağdonduran Geçidi'nde yolun kaygan olması nedeniyle karşı istikametlerden gelen 2 kamyonun kayarak çarpışması sonucu maddi hasarlı kaza meydana gelirken, kaza sebebiyle yol bir süre ulaşıma kapatıldı.

KAYSERİ- MALATYA YOLU..
Kayseri-Malatya karayolunda meydana gelen trafik kazasında 15 kişi yaralandı. Sis ve kaygan zeminin neden olduğu trafik kazasında, bir kamyon ve yolcu otobüsü kafa kafaya çarpıştı.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri'den Malatya istikametine giden 54 TR 564 plakalı kauçuk yüklü kamyonla, aşırı sis ve kar yağışının zemini kayganlaştırması nedeniyle Kahramanmaraş'tan Kayseri istikametine gelmekte olan Mehmet Ali Görmüş yönetimindeki 46 E 3384 plakalı yolcu midibüsü kafa kafaya çarpıştı. Kazada, kamyon ve minibüs sürücüsüyle birlikte bazı yolcularda midibüs içerisinde sıkıştı. Sıkışan yolcuları itfaiye ekipleri kurtarmaya çalışırken, Kayseri-Malatya karayolunda trafik kontrollü olarak sağlandı. Kazada yaralanan 15 yolcu Kayseri'de bulunan hastanelerde tedavi altına alınırken, kamyon ve otobüs sürücüleri sıkıştıkları yerden 1.5 saat süren çalışma sonrasında kurtarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazada yaralanan 15 yolcudan 6'sının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazada yaralanan yolculardan Muharrem Kurnaz, Cevriye Ayçiçek, Şengül Ayçiçek, Hacı İlik, Yaşar Korkut, Hasan Yıldız, Mehmet Ali Görmüş, Nurettin Yıkılmaz, Sinan Yıkılmaz, Samet Geldi ve kimliği henüz belirlenemeyen 5 kişi Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olay yerinde araçların yol dışına alınması ve trafiğin açılması için çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız