SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayseri Yolu Bir Süre Kapandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki trafik kazalarında 1 ölü, 27 yaralı.. Darende yakınlarındaki kaza, Malatya- Kayseri karayolunun bir süre kapanmasına yolaçtı. Bu arada, 2004 yerel seçimlerinde AKP'den Malatya Belediye Başkan aday adayı olan emekli Albay Hüseyin Bakırcı da Gündüzbey yakınlarında kaza geçirdi, aracı hasar gördü.

TRAKTÖR DEVRİLDİ, 1 ÖLÜ..
Çolaklı Köyü Aydoğanlar mezrası Soğukçeşmetepesi mevkiinde, 17 yaşındaki Hacı Ahmet Boztaş yönetimindeki traktörle kayısı bahçesinden köye dönerken, eğimli arazide kontroldan çıkan traktör Sağçeşme deresine yuvarlandı. Kazada, sürücünün 52 yaşındaki annesi Hayriye Boztaş ağır yaralandı ve kaldırıldığı Turgut Özal Tıp Merkezi’nde öldü. Yaralı sürücü tedavi altına alındı.

DARENDE'DE..
Darende İlçesi Sandıkkaya Mahallesi içerisinden geçen Malatya-Ankara karayolu üzerinde Cebrail Gedik (53) yönetimindeki 34 RAL 22 plakalı özel otomobille Bekir Orhan (28) yönetimindeki 44 HC 220 plakalı ticari taksi çarpıştı.

Kazada özel otomobilin sürücüsü Cebrail Gedik ile aynı araçta bulunan Sevgi, Mikail Gedik ve Sevim Kolukısa yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla Darende Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ticari taksi sürücüsü Bekir Orhan ise kazayı hafif yaralı olarak atlattı. Kaza sebebiyle karayolu bir süreliğine çift taraflı olmak üzere ulaşıma kapatıldı. (Fotoğraftaki kaza)

DİĞER KAZALAR..
Yeşilyurt ilçesi Yakınca Kasabası sınırlarındaki Polis Lojmanları karşısında, 08.00 sıralarında Beylerderesi’nden Malatya yönüne gelmekte olan Tarık Orkan yönetimindeki 44 plakalı otomobil, sürücünün hakimiyeti kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada 46 yaşındaki Recep Levent yaralandı.

Darende yönünden Malatya yönüne gelmekte olan Aşkın Yücel yönetimindeki 44 plakalı otomobil, Yeşilyurt ilçesi Görgü Köyü Tavşantepe mevkiinde, takla attı. 07.30 sıralarındaki kazada sürücü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Merkez Kırkpınar Köyü’nden Göktarla köyü yönüne gitmekte olan Turan Dolaş yönetimindeki 44 plakalı otomobil, Göktarla yakınlarında devrildi. Kazada otomobilde bulunanlardan Hanım, Emine ve Mehmet Dolaş yaralandılar.

Malatya- Elazığ yolu Erenli mevkiinde, Nusret Orhan 44 KC 056 plakalı traktörle petrol istasyonundan Şişman Köyü yoluna geçmek isterken, Mehmet Yerli yönetimindeki 44 plakalı otomobil, traktör römorkunun sağ arka tekerine çarptı. 21.00 sıralarındaki kazada otomobilde bulunan Mihbiran ve Mustafa Yerli yaralandılar.

Kayseri’den Malatya’ya gelmekte olan Salih Özdemir yönetimindeki 06 plakalı oto, Akçadağ ilçesi Gürkaynak Köyü civarında, viraja hızlı girince araç devrildi. 07.30 sıralarındaki kazada sürücünün yaralandığı bildirildi.

Malatya’dan Elazığ yönüne gitmekte olan Hürrem Kürüm yönetimindeki 44 plakalı otomobil, 27. kilometrede takla attı. 19.00 sıralarındaki kazada sürücünün yanı sıra Döne Türüm ve Hasan Hüseyin Kürüm yaralandılar.

Malatya’dan Darende yönüne gitmekte olan İzzettin Ulaş yönetimindeki 44 plakalı oto, Darende Yukarıulupınar Köyü civarındaki viraja hızlı girince, yolun sağ tarafındaki mıcırlı bölümde kontrolden çıktı. Kazada araçta bulunan Taha Özcan yaralandı.

Kurşunlu’dan Malatya yönüne gelmekte olan Hasan Avcı yönetimindeki 34 plakalı otomobil, Yazıhan Erecek Köyü İbocuk Mezrası yakınlarında sağ ön tekerinin patlaması sonucu kontrolden çıktı ve şarampola uçtu. Kazada sürücü Hasan Avcı ile otomobilde bulunan Hulusi Özdemir, Tuğba Avcı, Melike Avcı, Meral Avcı ve Serap Avcı yaralandılar. Serap ve Meral Avcı’nın durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Elazığ yönünden Malatya’ya gelmekte olan Mehmet Zeki Özer yönetimindeki 28 EP 044 plakalı oto, Malatya’ya 18 km. mesafede, aynı yönde gitmekte olan Murat Akbulut yönetimindeki 34 plakalı otoya arkadan çarptı ve takla attı. 19.50 sıralarındaki kazada, takla atıp devrilen otoda bulunan Abdulkadir Özer ve Hatice Özer yaralandılar.

Yeşilyurt İlçesi Gündüzbey Kasabası Banazı Gediği mevkiinde Bülent Oyan yönetimindeki 44 plakalı oto, Gündüzbey’den Konak (Banazı) Kasabası yönüne giderken, Hüseyin Bakırcı yönetimindeki 38 plakalı otoyla çarpıştı. 28 Mart 2004 yerel seçimlerinde AKP'den Malatya Belediye Başkan aday adayı ve AKP Milletvekili Fuat Ölmeztoprak'ın da akrabası olan Bakırcı'nın otosunun karıştığı bu kazada yaralanan olmazken, araçlarda önemli ölçüde hasar meydana geldi.

Hekimhan ilçesi Basak Köy yolu 1. kilometrede Battal Arayıcı yönetimindeki 34 plakalı araç, sol arka lastiği patlayınca, kontrolden çıkın yolun solundaki tepelik alana çarptı. Kazada araçta hasar meydana geldiği bildirildi.

Hekimhan Sarıkız Köyü Karabacak mevkiinde de, İ.G. yönetimindeki traktörle Sarıkız köyüne giderken, yokuş, dar ve virajlı yolda traktör devrildi. 43 yaşındaki sürüdü İ.G. ile traktörde bulunan 40 yaşındaki B.G. yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız