SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayseri'de Boydak'lara 2 Tutuklama

0
Güncellendi - 2016-03-06 04:53:24
Kayseri'de Boydak'lara 2 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafından yapılan FETÖ/PDY operasyonu kapsamında gözaltına alınan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve CEO'su Memduh Boydak (fotoğraftaki), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Gözaltına alınan Erol Boydak ve Murat Bozdağ ise, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü tarafından 2 gün önce başlatılan FETÖ/PDY operasyonu kapsamında Boydak Holding'de arama yapılmış ve operasyonda Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, CEO'su Memduh Boydak, Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Boydak ve Murat Bozdağ gözaltına alınmıştı. Geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından savcılığa sevk edilen Erol Boydak serbest bırakılırken, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve CEO'su Memduh Boydak ve Murat Bozdağ ise tutuklama talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve CEO'su Memduh Boydak'ı tutuklarken, Murat Bozdağ'ı ise serbest bıraktı. Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve CEO'su Memduh Boydak'ı adliye çıkışında yakınları 'Türkiye sizinle gurur duyuyor' diyerek, destek verdi.

Mahkeme sonunda açıklama yapan Boydak Holding Başkanvekili Mustafa Boydak, adalete güvendiklerini söyledi. Boydak;"Malum 2 gündür 4 arkadaşımızın gözaltı süreci vardı. Sayın başkanımız, CEO'muz ve 2 tane de profesyonel yöneticimiz. Hep birlikte adli süreci takip ettik. İddialar var. Gönlümüz arzu etti ki tutuksuz yargılanmak üzere, 2 arkadaşımız o şekilde çıktı. Sayın başkanım, ağabeyim ve kardeşim için tutuklama kararı çıktı. Türk adaletine güveniyoruz. Burada esasına bakacak olursak anladığımız kadarıyla geçmişte yapmış olduğumuz hayırsever faaliyetlerinden mütevellit suçlamalar var. Bunları tabi ki takip edeceğiz. Bundan sonra bizim de yoğun bir şekilde bu süreçleri izlememiz gerekiyor. Gerekli itirazları hukukçu arkadaşlarımız değerlendirecektir. Hayırlısı olsun. Allah can sağlığı versin. Ülkemize güveniyoruz. Adaletimize güveniyoruz. Her şeyin hayırlısı diyelim. İnşallah hayırla netice alacağımıza inanıyorum."

Kayseri- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız