SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayseri'nin Denizi

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:57:40
Kayseri'nin Denizi
A- A+ PAYLAŞ

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Kayseri'nin Denizi'ni tanıtmak için maketini yaparak Ankara'ya taşıdıklarını söyledi. 

Başkan Bekir Yıldız Ankara'da düzenlenen 'Kadim Kent Kayseri' toplantısının 2. buluşmasın da Kocasinan Belediyesi sınırları içerisinde bulunan değerleri tanıttıklarını kaydetti.

Kocasinan Belediyesi standında bu yılki ana fikrin Kayseri'nin Denizi'ne ayrıldığını vurgulayan Başkan Bekir Yıldız ''Kocasinan Belediyesi’nin misafirleri Kayseri'nin Denizi'ni anlatan maketi ve fotoğrafları görünce çok şaşırıyor. Makette; gemiler, tekneler, canlı balıklar, balıkçılar, Kızılırmak, sahil yolu gibi sembolleri görünce ''Kayseri’ye gerçekten deniz getirmişler, onu da alıp Ankara’ya taşımışlar’’ diyor. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın Taner Yıldız, Kayseri Valimiz Orhan Düzgün, TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, Ak Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş başta olmak üzere pek çok misafir de Kayseri’nin Denizi’ni Ankara'da ziyaret ediyor'' dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız