SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayserispor'a 2 Milyon Euroluk Destek

A- A+ PAYLAŞ

Kayserispor'e katkı amacıyla düzenlenen özel toplantıdan, sarı kırmızılı ekibin acil harcamaları ve ödemeleri için 2 milyon euroluk destek çıktı.

Kayserispor Onursal Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki önderliğinde, Polisevi'nde yapılan toplantıya Vali Mevlüt Bilici, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye başkanı Bekir Yıldız, İl Jandarma Alay komutanı Albay Mustafa Ongun Yalçın, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Atsız, KAYSO Meclis başkanı Sami Yangın, KTO Başkanı Hasan Ali Kilci, Borsa Başkanı Şaban Ünlü, Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ahmet Hasyüncü, Boydak Holding Yönetim Kurulu başkanı Hacı Boydak, İpek Mobilya Yönetim Kurulu başkanı Saffet Aslan, Şeker Fabrikası ve Pancar kooparatifi Başkanı Vedat Ali Özışık ve sarı kırmızılı kulübü temsilen Kayserispor Yönetim Kurulu Başkanı Recep Mamur katıldı.

Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, sarı kırmızılı kulübün kentin markası haline geldiği, Türkiye Kupasını kazanarak, başarısını perçinlediğini, UEFA'da göstereceği başarı için maddi katkıya ihtiyacı olacağını söyledi. Özhaseki, "Kayserispor'un yeni sezonda üç büyüklere kafa tutarak, zirve mücadelesi verebilmesi için kentinde katkısı şart. O nedenle transfer ve acil ödemeler için sarı kırmızılı külübe 2 milyon euroluk bir katkı sağlayacağız" dedi.

Kayserispor Başkanı Recep Mamur da sarı kırmızılı ekibin yeni sezonda izleyeceği yolun kentin katkısına göre şekilleneceğini belirtçerek, "Bu şehire mal olmuş, Türkiye Kupası gibi önemli bir başarıya imza atmış, son üç sezondur ilk beş içinde yer alan ekibimizin daha iyi yerlere gelebilmesi kentin vereceği desteğe bağlıdır. O nedenle herkesi, her kesimi maddi ve manevi açıdan yardıma çağırıyorum. Başarılar ve sıkıntılar paylaşıldıkları sürece çözümlenir ve kolaylaşır. Gerek ligde gerekse UEFA'da başarılı olabilmek için transfer yapmamız, transfer içinde para harcamamız gerekli. başta onursal başkanımıza ve tüm katılımcılara, kent halkına bize yardımcı oldukları için şimdiden teşekkür ederim" diye konuştu.

Yapılan toplantıda üç belediye, işadamı Hacı Boydak, Saffet Aslan, üç belediye, Yaktaş Şirketi ile OSB ilk planda bir milyon euroluk katkıyı kabul etti. Kalan 1 milyon euoro için üç oda ve Şeker Fabrikası ile kurum ve kuruluşların önümüzdeki günlerde maddi desteklerini açıklayacakları ifade edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız