SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayseri'ye Mağlubuz: 3-1

A- A+ PAYLAŞ

Fortis Türkiye Kupası grup eleme 3. haftanın, Kayserispor'un sahasının yıkılması nedeniyle Adana'da oynanan maçta, Malatyaspor güçlü rakibine 3-1 mağlup oldu. Malatyaspor, gruptaki 3. maçını 11 Ocak günü Malatya'da Altay'la yapacak.

STAT: Adana 5 Ocak

HAKEMLER: Özgür Yankaya, İsmail Şencan, Volkan Akçit

KAYSERİSPOR: Souleymanou, Ali Turan, Saidou, Cangele, Toledo, Bilal (Dk.64 Olembe) (Dk.62 Turgay Bahadır), Aghahowa, Aydın, Mehmet Topuz, Mehmet Eren, Abdullah (Dk.89 Umut)
YEDEKLER: Ali Üçkulak, Ragıp, Umut, Tayfun, Olembe, Turgay Bahadır, Furkan
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas

MALATYASPOR: Emrah, Mustafa Sert, Eren, Mustafa Aslan (Dk.87 Mehmet Yoldaş), Güven, Güngör, Turgay Koyuncu, Caner, Selim, Mahmut (Dk.75 Ali Şimşek), Ergun (Dk.82 Mert)
YEDEKLER: Taylan, Mert, Ali Şimşek, Önder, Mehmet Yoldaş
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

GOLLER: Dk.6 Abdullah, Dk.44 Cangele, Dk. 85 Mehmet Topuz (Kayseri), Dk. 83 Mert (Malatya)
SARI KART: Mehmet Eren (Kayserispor)

6. dakikada sağ kanattan gelişen Kayserispor atağında ceza sahasında topla buluşan Abdullah, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0

43. dakikada Saidou, rakibiyle girdiği mücadelede ceza sahasında yerde kaldı. Maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltı vuruşunu kullanan Mehmet Topuz, topu kalecinin üzerine nişanladı.

44. dakikada rakibini çalımlayarak ceza sahasına giren Cangele, sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek, farkı ikiye çıkardı. 2-0

52. dakikada gelişen Kayserispor atağında sol kanattan ceza sahasına yapılan ortada Mehmet Topuz'un kafa vuruşunda top kalecide kaldı.

53. dakikada gelişen Malatyaspor atağında Eren'in sol kanattan ortasında topla buluşan Ergun, ceza sahası önünde sert vurdu. Top az farkla auta çıktı.

83. dakikada Caner'in pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Mert, kalecinin üzerinden aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 2-1

85. dakikada Mehmet Topuz'un ceza sahası dışından sert vuruşunda top ağlarla buluştu. 3-1

Karşılaşma Kayserispor'un 3-1 galibiyetiyle son buldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız