SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kayyum Dosyası Kapandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un yönetimsiz kalması üzerine mahkeme kararıyla atanan Kayyum Heyeti'nin görevi mahkeme huzurunda resmen sona erdi. Bu arada, Malatyaspor'a yardım amacıyla Valilik tarafından baştılan kampanyada toplanan paranın 100 bin YTL (100 milyar TL)'si Malatyaspor'a aktarıldı.

KAYYUM GÖREVİ DEVRETTİ..
Malatyaspor'un Haşim Karadağ başkanlıklarındaki yönetimlerin görevinin sona ermesi, Karadağ döneminin başkan vekili Avukat Şevket Küçükaslan'ın da seçildiği kongreden 4 gün sonra görevi bırakması üzerine başlayan kriz ortamında konu mahkemeye intikal etmişti.

Küçükaslan yönetiminin istifasına ilişkin olarak dilekçenin yanlışlıkla Asliye Hukuk Mahkemesi'ne verildiği daha sonra anlaşılmış, bu mahkeme görevsizlik kararıyla konuyu Sulh Hukuk Mahkemesi'ne göndermişti.

2. Sulh Hukuk Mahkemesi, 24 Ekim günü Atilla Kantarcı, Mustafa Bahadır Altaş ve Mehmet Çolak'ı, Malatyaspor Kulübü'nü olağanüstü kongreye götürmek üzere kayyum olarak tayin etmişti.

Kayyum Heyeti'nin aldığı olağanüstü kongre kararı sonucu 18 Kasım Pazar günü yapılan kongrede İlhan Kavuk başkanlığında bir yönetim seçilmişti.

Kayyum Heyeti'nin görevini tamamlamasından sonra resmi resmi sonucun, 23 Kasım Cuma günü 2. Sulh Hukuk Mahkemesi'ndeki duruşmada alındığı bildirildi. Atilla Kantarcı, Mustafa Bahadır Altaş ve Mehmet Çolak'tan oluşan Kayyum Heyeti, görevi hakim huzurunda seçilen yöneticiler İlhan Kavuk, Ali Cengiz ve Fahrettin Eserdi'ye devrettiler.

KAMPANYADAN 100 BİN YTL..
Bu arada, Malatyaspor'a yardım amacıyla Valilikçe başlatılan kampanyada toplanan paranın 100 bin YTL'lik bölümünün kulübe verildiği belirtildi. Valilik, bu konuda "Valiliğimizce Malatyaspor’a yardım amacıyla başlatılan "Malatyaspor’a Destek Kampanyası"'na yardımlar devam etmektedir. Malatyaspor yönetiminin içinde bulunduğu maddi sıkıntıyı gidermek amacıyla Malatyaspor yardım hesabından 100.000 YTL -Malatyaspor kulübüne aktarılmıştır. 3 Kasım'da Malatya’da, 17 Kasım’da İstanbul’da yapılan destek toplantılarında Malatyaspor’a yardım taahüdünde bulunan hemşehrilerimizin gereken desteği vermelerini dileriz." açıklamasını yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız