SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaza.. 7 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kayısı işçilerini taşıyan minibüs ile otomobilin şehirlerarası yolda çarpışması sonucu, 7 işçi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Beylerderesi mevkiinde meydan geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 44 LU 633 plakalı minibüs ile S.Y'nin (30) yönetimindeki 44 EU 710 plakalı otomobil, bilinmeyen bir nedenle çarpıştı. Kaza sonrasında, minibüste bulunan ve Organize Sanayi Bölgesi'nde kayısı fabrikasında çalıştıkları bildirilen Sevda, Gafure ve Sevgi T., Hacer B., Kadriye Ö., Sıla A. ve Ünal A. yaralandılar. Yaralılar 112 ambulanslarıyla Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtilirken, polisin kazayla ilgili tahkikatı sürdürdüğü kaydedildi.

Beylerderesi'nin organize sanayi bölgesi istikametindeki yokuşunda meydana gelen kaza nedeniyle, trafik bir süre aksadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız