SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaza Kurbanı Karı Koca Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2016-08-26 20:35:03
Kaza Kurbanı Karı Koca Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya-Kayseri karayolunda meydana gelen kazada hayatını kaybeden karı-koca, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Malatya'nın Akçadağ ilçesi Tavşantepe mevkiinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu iki aracın sürücüleri Kasım Gültekin ve Kenan Bektaş Baydoğan ile Emine Baydoğan ve İnci Baydoğan ölmüşlerdi. Kazada hayatlarını kaybeden emekli Astsubay Kenan Bektaş Baydoğan ve eşi Emine Baydoğan'ın cenazeleri, Akçadağ ilçe merkezindeki baba ocağına getirilerek helallik alındı. Çiftin cenazeleri, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Akçadağ ilçe merkezindeki mezarlıkta toprağa verildi.

kenan2Her ikisi de 56 yaşında olan Baydoğan çiftinin cenaze namazına Malatya Emniyet Müdürü Ömer Urhal, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Serhat Çotuk, MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, MHP Akçadağ İlçe Başkanı Yusuf Ertaş, AKP Akçadağ İlçe Başkanı Arif Tutal, Malatya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Şube Müdürü Ali Cengiz ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Baydoğan ailesinin akrabaları olan ve kazada hayatını kaybeden Nilgün Baydoğan'ın cenazesinin ise Ankara'ya gönderildiği öğrenildi.

Bu arada, kazada yaşamını yitiren diğer oto sürücüsü Kasım Gültekin de Malatya Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

iha- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

[caption id="attachment_169335" align="alignnone" width="650"]MALATYA-KAYSERİ KARAYOLUNDA AKÇADAĞ YAŞANAN KAZADA HAYATINI KAYBEDEN KARI KOCA GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ. (HASAN ERYILMAZ/MALATYA-İHA) MALATYA-KAYSERİ KARAYOLUNDA AKÇADAĞ YAŞANAN KAZADA HAYATINI KAYBEDEN KARI KOCA GÖZYAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ. (HASAN ERYILMAZ/MALATYA-İHA)[/caption]

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • izzettin kumara (7 yıl önce)
    ruhları şad olsun mekanları cennet olsun ailesine sabırlar diler yaralı hikmet baydoğana acil şifalar dilerim
    0
    0
    Yanıtla