SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaza Kurbanı Öğrenci Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2016-03-14 19:10:44
Kaza Kurbanı Öğrenci Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

  • Trenin öğrenci servis minibüsüne çarpması sonucu ölen öğrencinin, HDP eş başkanının kızı olduğu bildirildi.

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde yük treniyle öğrenci minibüsünün çarpışması sonucu yaşanan kazada hayatını kaybeden ortaokul öğrencisi Seher Doğan otopsi işlemlerinin ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kazanın ardından Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan talihsiz öğrencinin cenazesi buradaki otopsi işlemlerinin ardından Başpınar Mahallesi’nde toprağa verildi. Cenazede Doğan’ın ailesi sinir krizleri geçirirken gözyaşları sel oldu.

Yaşanan feci kazada olay yerinde hayatını kaybeden 13 yaşındaki Seher Doğan’ın HDP Yeşilyurt İlçe Eşbaşkanı Aziz Doğan’ın kızı olduğu öğrenilirken, kazaya karışan minibüsün ise korsan servis olduğu ileri sürüldü.

Kazada tren altında kalan minibüsün herhangi bir odaya kayıtlı olmadığı iddia edilirken, kaza sonrası jandarma tarafından da minibüse fazla yolcu alındığı içinde tutanak tutulduğu ileri sürüldü.

Pano0a1Kazada belinden yaralanan minibüs sürücüsünün, aynı serviste bulunan kızının da yoğun bakımda olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

SERVİS BELGESİ YOKMUŞ

Söz konusu minibüs sürücüsünün esnaf sicil kaydı bulunduğu, vergi kaydı olduğu, ancak servisçilik yapabilmesine dair yetki belgesinin olmadığı öğrenildi.

TÜFENKCİ'NİN BAŞSAĞLIĞI MESAJI..

Bu arada Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, kaza dolayısıyla yayınladığı mesajda şöyle dedi:

"Malatya’da bugün yük treni ile öğrenci servisinin çarpışması sonucu yaşanan kaza hepimizi üzmüştür. Benzer kazaların yine yaşanmaması için gerekenin yapılması ve gerekli önlemlerin alınması konusunda bizzat ilgileneceğimin bilinmesini isterim.

Tren kazasında hayatını kaybeden öğrencimiz Seher Doğan’a Cenab-ı Hak’tan rahmet niyaz ediyor, yakınlarına sabır, metanet ve baş sağlığı,  yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum."

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- iha

21e82926-d77b-4097-b544-682de0307d3b

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • kerem (8 yıl önce)
    bi çok kez o yolu kullandım her seferinde araçımın altı sürttü artık bi çözüm bulsun dileklilerin malum bi ablaları var çözsün bu işi
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (8 yıl önce)
    Bizde yinede insanlık duygusu var acıdık ama evlat acısını sz de anlayın
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (8 yıl önce)
    sürekli elimiz yüreğimizde kullanıyoruz orayı hem yol virajlı hem demiryolu rayları yüksek, arabaların altı sürtüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut (8 yıl önce)
    Yukarıdaki resim Malatyadan istasyon mahallesine giden yön ama kaza tam tersi istasyon Mahallesinde Malatya istikametine giderken oluyor yani görünen titenin arkası 90 derece dönen bir yol ve raylar üzerinde heçmek için 2 -3 m tırmanmak lazım.
    0
    0
    Yanıtla