SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaza Nedeni Uyku Tulumu!

A- A+ PAYLAŞ

İtalyan motosikletçiler Akçadağ yakınlarında kaza geçirdi, 1’i yaralandı. Kazanın, motosikletin bagajındaki uyku tulumunun arka tekerleğe dolanması yüzünden meydana geldiği bildirildi.

Polis’ten verilen bilgiye göre; İtalyan uyruklu 36 yaşındaki A.L. yönetimindeki motosiklet ile Kayseri’den Malatya yönüne gelirken, Akçadağ ilçesi yakınlarında kaza meydana geldi. Cumartesi günü 19.15 sıralarındaki kazada, motosiklette bulunan İtalyan uyruklu S.A. yaralandı ve Beydağı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis, kazanın, motosikletin arka kısmındaki bagajın açılması, içerisindeki uyku tulumunun arka tekerleğe dolanması bu nedenle motorun devrilmesi sonucu meydana geldiğini bildirdi.

DİĞER KAZALAR..
Arapgir ilçesi Malatya Caddesi’nde Z.B. yönetimindeki 44 EA 012 plakalı otoyla giderken aniden önüne çıkan 39 yaşındaki G.K.’ya çarparak ağır yaralanmasına yolaçtı.

Arapgir’in Yukarı Çörenge Mahallesinde de N.G. yönetimindeki 44 DU 942 plakalı oto ile A.Ş. yönetimindeki Arapgir Devlet Hastanesi’ne ait 44 AV 685 plakalı ambulans çarpıştı, 942 plakalı aracın sürücüsü yaralandı.

Pütürge ilçesi Taşmış Köyü civarında A.S. yönetimindeki 23..832 plakalı kamyon devrildi, sürücüsü yaralandı.

Battalgazi Toygar Köyünde F.A. yönetimindeki 44..703 plakalı araç aşırı hız yüzünden yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. A.N. ve H.N. adlı bayanlar ile Y.N. yaralandı.

Adıyaman yolu 32. kilometrede T.M. yönetimindeki 44..315 plakalı otomobil ile giderken bankete çarptı. Sürücü ile araçtaki S.Ş.’nin yaralandıkları bildirildi.

Darende Değirmenönü mevkiinde R.T. yönetimindeki 21..160 plakalı minibüs devrildi. Kazada R.O., A.O., S.O., M.Y.O. ve D.Ç. yaralandılar.

Hekimhan Yeşilpınar mevkiinde S.Ç. yönetimindeki 63..096 plakalı minibüs devrildi, S.Ç. ve A.T.’nin yaralandıkları bildirildi.

Doğanşehir Erkenek Beldesi Destikomlar mevkiinde N.K. yönetimindeki 25..436 plakalı aracın devrilmesi sonucu sürücünün yaralandığı belirtildi.

Pütürge Pazarcık civarındaki virajda Y.B. yönetimindeki 44 ..314 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen E.B. yönetimindeki 34..52 plakalı otomobil çarpıştı. 314 plakalı araçta bulunan M.Y.’nin hafif yaralandığı öğrenildi.

Dilek Kasabası Kanal mevkiinde M.G. yönetimindeki 44..215 plakalı otomobilin çarptığı M.Y. adlı yaya yaralandı.

Bostanbaşı Kasabası Polis Lojmanları önünde M.O. B. yönetimindeki 44..418 plakalı motosiklet ile karşıdan karşıya geçmek isteyen F.B.’ye çarpıp yaraladı.

Hekimhan Hasançelebi yakınlarında N.A. yönetimindeki 63..262 plakalı araçla giderken, direksiyon başında uyuması sonucu araç şarampola uçtu, hasar gördü.

Darende Akova Köyünde İ.A. adlı şahıs 44 ..648 plakalı traktörü alkollü olarak kullanırken, traktör devrildi, yolcu olarak bulunan B.M. yaralandı.

Yenice Köyü yakınlarında A.O. yönetimindeki 44..342 plakalı otoyla giderken, direksiyon hakimiyetini kaybetti ve araç takla attı. 04.00 sıralarındaki kazada yaralanan sürücü TÖTM’ye kaldırıldı.

Yeşilyurt Oluklu Köyü yolunda T.Ş. yönetimindeki 44..375 plakalı otomobil yol kenarındaki bankete çarparak devrildi. Sürücü ile yanındaki K.Ş.’nin yaralandığı bildirildi.

Darende Balaban Kasabası Çayiçi mevkiinde H.E. yönetimindeki 34..2892 plakalı otomobil yol kenarındaki toprak yığınına çarptı. 04.30 sıralarındaki kazada E.E. ve H.Ö. yaralandılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız