SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaza Olduktan Sonra!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende İlçesi'nde karayoluna yeterli işaretleme çalışması yapılmaması nedeniyle kazalara davetiye çıkarıldığı belirtildi. Bu arada Malatya'daki trafik kazalarında da 10 kişinin yaralandığı bildirildi.

KAZADAN SONRA İŞARETLEME..
İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, "Darende'de duble yol çalışmaları yapılırken yol çalışmaları sırasında yeterli işaretleme yapılmayınca zaman zaman yaralamalı ve maddi hasarlı kazalar meydana geliyor. Kaza yerine giden ekipler yeterli işaretleme olmayınca başka kazalara sebebiyet olmasın diye kazaya bakan güvenlik görevlisi arkadaşlar işaret levhalarını yola monte edip öyle görev yapıyorlar"dediler.

Karayollarındaki trafik levha eksiklerinin giderilmesi istendi.

VE KAZALAR..
Öte yandan Selçuklu Mahallesi’nde K.Ö. yönetimindeki 44 FD 349 plakalı oto ile giderken B.Y. yönetiminde bulunan 44 KC 625 plakalı otoyla çarpıştı. Kazada, B.Y. yönetimindeki otoda bulunan 26 yaşındaki E.G. adlı bayan yaralandı.

Çevreyolu Sanayi kavşağında G.Ç. yönetiminde bulunan 44 LD 458 plakalı oto ile Ş.D. yönetiminde bulunan 34 EKA 88 plakalı oto maddi hasarlı kaza yaptılar ve sol şeritte park ettiler. Bu sırada K.E.Ö. yönetimindeki 18 AN 420 plakalı otoyla, 34 EKA 88 plakalı araca arkadan çarptı, K.E.Ö. yaralandı.

Yeşilyurt Caddesi Mezarlık önünde 18 yaşındaki Ü.D. yönetimindeki motosikletle giderken yolun kenarında bulunan S.G.’ye çarparak ağır yaralanmasına yol açtı.

Yeşilyurt ilçesi Cumhuriyet Meydanı’nda H.Y. yönetiminde bulunan 44 AZ 044 plakalı otoyla yaya 57 yaşındaki M.Ö.’ye çarpıp yaraladı.

Malatya-Adıyaman yolunun 50. kilometresi Doğanşehir Çığlık mevkiinde 26 yaşındaki A.Ö. yönetiminde bulunan 34..8724 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yol kenarındaki trafik işaret levhasına çarptıktan sonra devrildi. Sürücü yaralandı, araç hasar gördü.

Malatya- Kayseri yolunun 71. kilometresi Akçadağ- Kürecik mevkiinde 29 yaşındaki M.A.K. yönetiminde bulunan 44..190 plakalı otomobil ile Malatya’ya gelirken, şarampola devrildi. Kazada sürücü ile araçta bulunan 18 yaşındaki S.K. adlı bayan ve 53 yaşındaki S.D. yaralandılar.

Malatya- Kayseri yolunun 45. kilometresi Akçadağ Develi mevkiinde Kayseri yönüne gitmekte olan 58 yaşındaki M.H.P. yönetiminde bulunan kamyonet, aşırı hız sonucu devrildi. Kazada kamyonette bulunan 39 yaşındaki N.Ö. adlı bayanın yaralandığı bildirildi.

Malatya-Adıyaman yolu 83. kilometre Doğanşehir Erkenek Destikomlar mevkiinde Adıyaman yönüne gitmekte olan 27 yaşındaki M.A. yönetiminde bulunan 63..094 plakalı kamyon şerit ihlali yapınca karşı yönden gelen 35 yaşındaki N.G. yönetiminde bulunan 49..600 plakalı kamyona çarptı. Kazada M.A.’nın yaralandığı, iki araçta da büyük çapta hasar meydana geldiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız