SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kaza Süsü Verilmiş Bir Suikast"

0
Güncellendi - 2016-03-25 18:01:26
A- A+ PAYLAŞ

Bulunduğu helikopterin şüpheli bir şekilde düşmesi sonucu öldüğü ileri sürülen Büyük Birlik Partisi (BBP) Eski Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun 7. Ölüm yıl dönümünde Adliye önünde basın açıklaması yapan BBP İl Teşkilatı, Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili açılan soruşturmanın 7 yılda aydınlatılamamasına tepki gösterdi.

Adliye önünde basın açıklaması yapan BBP İl Başkanı Sema Altuntaş, aradan geçen 7 yılda Yazıcıoğlu davasında bir arpa boyu yol alınamadığını söyledi.  Yazıcıoğlu’nun ‘Kaza süsü verilmiş bir suikasta kurban gittiğini’ kaydeden Altuntaş, siyasi iktidara seslenerek “Eğer 7 yıldır bu dosyanın üstüne gitmiyorsanız, ya korkaksınız ya da ortaksınız” dedi.

“Biz artık Yazıcıoğlu dosyasında adalet istiyoruz” diyen BBP İl Başkanı Altuntaş, “Siyasi iktidar yargıdan elini çekerse bu suikastın sır perdesi aralanacaktır. Adil yargılamaya ket vurulan tüm dosyalarda paralel yapı, o yapı, bu yapı denildi. Peki siz neredeydiniz?  Biz BBP’liler olarak artık Yazıcıoğlu dosyasında adalet istiyoruz” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Yasin (8 yıl önce)
    Öncelikle Allah Rahmet etsin dileklerimi iletiyorum Sn.Muhsin YAZICIOĞLU'na. BBP'lilerin bu vahim olayın aslında nereden kaynaklandığının farkına varmasına sevindim -ki Partili bir çok iş adamı malum İktidar partisinin İhale işlerinden fırsat bulup bu konunun üzerine gidemiyordu. Demek ki Parti içindeki Cevherlere düştü bu acı olayın üzerine gitmek.Helal olsun, geç olsun ama güç olmasın.
    0
    0
    Yanıtla