SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaza ve Komedi!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kaza yaparak yolun ortasındaki refüje çıkan otomobilde bulunan şahıs, kazadan sonra kendisini yolun ortasına atarak yattı.

Kaza, Çevherizade Mahallesi Çocuk Yuvası'nın önünde meydana geldi. T.E.(39) yönetimindeki 44 FC 956 plakalı otomobil, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda yolun ortasındaki refüje çıktı. Kazayı yara almadan atlatan sürücü araçtan indikten sonra kaldırımda otururken, araçta bulunan N.Ş. ise, kendisini yolun ortasına atarak yattı.
Sürücünün ve diğer şahısın alkollü olduğu belirtildi.

Sürücü olay yerine gelen polislere, yerde yatan arkadaşını tanımadığını ve yoldan geçerken onu yerde yatarken gördüğünü ve onun için kaza yaptığını iddia etti. Ancak, çevredeki vatandaşlar sürücünün doğru söylemediğini belirterek yerde yatan şahsın kazadan sonra araçtan indiğini gördüklerini polislere söylediler. Polis kazayla ilgili olarak inceleme başlattı.

DİĞER KAZALAR..
Fırat Mahallesi Aytaçpaşa Caddesi 1. Sokakta 40 yaşındaki F.Y. yönetiminde bulunan taksi ile yolun karşısına geçmek isteyen 60 yaşındaki M.A.’ya çarparak yaralanmasına neden oldu.

Yeşiltepe Yeşilkaynak Mahallesi’nde 20 yaşındaki R.A. yönetimindeki motosikletle kaldırıma çarptı. Kazada sürücü ile motosiklette bulunan aynı yaştaki S.Y. yaralandılar.

Yeşiltepe Caddesi’nde 42 yaşındaki D.Ç. yönetimindeki otoyla giderken, bisikletli 26 yaşındaki A.Ö.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

Cemal Gürsel Mahallesi 8. Sokakta 27 yaşındaki bayan sürücü S.B. yönetiminde bulunan otoyla 41 yaşındaki B.K. yönetiminde bulunan oto çarpıştı. Kazada B.K. yaralandı.

Turgut Temelli Caddesi Niyazi Mısri girişinde 31 yaşındaki Y.K. yönetimindeki otoyla 12 yaşındaki Y.E.B. adlı erkek çocuğa çarptı ve yaraladı.

Atatürk Caddesi’nde 32 yaşındaki İ.Y. yönetimindeki oto, babasının elinden kurtularak yola fırlayan 9 yaşındaki M.T.K. adlı erkek çocuğa çarptı ve yaralanmasına neden oldu.

Çöşnük Mahallesi’nde 20 yaşındaki O.K. yönetiminde bulunan oto ile 33 yaşındaki M.Y. yönetimindeki oto çarpıştı. Kazada O.K. ile aynı araçta bulunan 22 yaşındaki D.G. ve 31 yaşındaki N.Y. adlı bayanlar ile 22 yaşındaki İ.G. yaralandı.

Battalgazi Topbaşı Mahallesi’nde 39 yaşındaki M.U. yönetimindeki otoyla 6 yaşındaki E.N.G. adlı kız çocuğa çarptı ve yaralanmasına yol açtı.

Akçadağ Cumhuriyet Meydanı’nda 27 yaşındaki M.D. yönetimindeki otonun çarptığı 70 yaşındaki S.T. yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız