SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaza Yapınca Yakalandılar

0
Güncellendi - 2017-01-25 03:04:36
Kaza Yapınca Yakalandılar
A- A+ PAYLAŞ

Bir kavga olayına karıştıktan sonra üzerlerinde bulunan tabanca ile birlikte kaçarken bölgeyi ablukaya alan polis ekiplerinden kurtulmaya çalışan şüphelilerden birisi üzerine binmiş olduğu motosiklet, o esnada cadde seyir halindeki ekibin önünde kaza yapınca yakalandı.

Olay, Yavuz Selim Mahallesi TOKİ bölgesinde yaşandı. Bakkal dükkanında 1 kişinin dövülmesi ve tabanca ile tehdit edilmesi üzerine bölgeye polis ekipleri gönderildi. Kaçan iki kişide tabanca bulunduğu ve bölgedeki inşaatlara girdikleri şeklindeki ihbar üzerine polis ekipleri çevreyi ablukaya aldı.

Polis ekiplerinin arama çalışması sürerken, bir motosiklet yolda devrilerek kaza yaptı. O esnada cadde üzerinde seyir halindeki polis ekibi kaza yerine geldiğinde, motosiklet üzerindeki M.T. adlı şahsın aranan şüphelilerden birisinin eşgaline uyduğunu belirleyerek, üst aramasını yaptı. Polisler, M.T.’nin üzerinde 1 adet ruhsatsız tabanca buldular.  Daha sonra saldırıya uğrayan şahsa gösterilen M:T.’nin olaya karıştığı, silahla tehditte bulunduğu belirlendi ve gözaltına alındı.

Şüpheliyi kaçırırken kaza yapan motosiklet sürücüsü ambulans ile Malatya Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Polis ekipleri yine olaya karışan ikinci şüpheli olan E.C.Ç. adlı şüpheliyi de yakalayarak gözaltına aldı.

Saldırıya uğrayan ve başından darp edilen A.S. ise 112 acil servis ambulansı ile Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTO: Olayın meydana geldiği bölge (okuyucu fotoğrafı)

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız