SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaza Yaptı, Donarak Öldü

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:01:51
Kaza Yaptı, Donarak Öldü
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya’da gece kaza yapan şahıs, yaklaşık 10 saat sonra ölmüş olarak fark edildi. 
  
Kaza, Doğanşehir’e bağlı Sürgü beldesinde Malatya-Adıyaman Karayolu üzerinde Sürmeli Mevkiinde meydana geldi. Gece saat 24.00 sularında Sürgü kasabasında yönetimindeki 44 DK 105 plakalı aracıyla yola çıkan Necati Özer (34) adlı şahısın aşırı hız sonucunda aracı ile yoldan şarampole yuvarlandığı belirlindi.
  
Kaza, gündüz saat 10.00 sularında bir vatandaş tarafından fark edilerek, Jandarma’ya yapılan 
ihbarla ortaya çıktı.Olay yerinde yapılan incelmeme de, Necati Özer’in aracın içinde öldüğü tespit edildi. Şahısın kaza sonucu yada araç içerisinde donarak öldüğü tahmin ediliyor. 
  
Evli ve 1 çocuk babası olduğu bildirilen Necati Özer’in cenazesi yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
  
Olayın görgü tanığı Avni Alagöz, saat 10.00 sularında kaza yapmış olan aracı gördüğünü ve aracın yanına gittiğinde şahısı hareketsiz görünce durumu jandarmaya ihbar ettiğini söyledi.
   
Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız