SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaza Yaptı, Kaçtı ve Sonra..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir bilgisayar dükkanına giren pikabın kaza yerinden kaçıp bir süre sonra dönen sürücüsü, polise başka birini sürücü olarak göstermek istedi. Durumu fark eden polis, gerçek sürücüyü gözaltına aldı.

Alınan bilgiye göre, Kız Meslek Lisesi Kavşağı'ndaki alt geçitten Turgut Temelli Caddesi'ne çıkan Hüseyin K., 44 DH 560 plakalı pikabıyla ters yöne girdikten sonra kaldırıma çıktı. Bilgisayar dükkanına giren pikap, işyerinin vitrinine çarptıktan sonra durabildi. Kazanın ardından Hüseyin K.'nın yanındaki bir kadınla birlikte kaçtığı iddia edildi. Olay yerine gelen polisin inceleme yaptığı sırada, Hüseyin K. yanında 2 kişiyle kaza yerine geldi.

Hüseyin K.'nın yanındaki bir şahsı pikabın sürücüsü olarak göstermesi üzerine polis, "Görgü tanıkları var. Pikabın alkollü olan sürücüsü bir başka araca binerek kaçmış" dedi.

Hüseyin K.'nın ısrarla yanındaki kişiyi pikabın sürücüsü olarak göstermesi üzerine polis, her iki şahsı da ayrı ayrı ekip araçlarına bindirdi. Polisin yalan beyanda bulunmanın cezasını anlatmasıyla, Hüseyin K.'nın gerçek sürücü olduğu ortaya çıktı. Hüseyin K. gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız