SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaza Yaptı Otomobili Bıraktı Gitti!

0
Güncellendi - 2018-07-17 21:35:24
Kaza Yaptı Otomobili Bıraktı Gitti!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da kaza yapan otomobil sürücüsü, aracını kaza yerinde bırakarak evine gitti.

Kaza gece yarısından sonra  saat 03.30 sularında meydana geldi. İddiaya göre; Sezgin E. (26) yönetimindeki otomobil ile İnönü Caddesi'nde İstasyon Virajı istikametine seyir halinde iken, Polisevi’ni geçtikten sonra otomobil kontrolden çıkarak, önce reklam panosuna, ardından ise aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisi ile reklam panosu savrulurken, aydınlatma direği ise yerinden sökülerek devrildi.

İhbar üzerine kaza yerine giden polis ekipleri, sürücüyü otomobilde ve çevresinde bulamazken, kaza yerine gelen 112 acil servis ambulans ekibi ise boş olarak geri döndü.

Kaza yerinde inceleme yapılırken, gelen bazı kişiler, kaza yapan araç sürücüsünün yakınları olduğunu ve sürücünün şok geçirerek eve geldiğini ifade ettiler.

Yapılan incelemenin ardından araç çekici ile götürüldü.

Başlatılan soruşturma sürüyor.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ÇİFTÇİ44 (5 yıl önce)
    Reklam panosunun ve Aydınlatma direğinin parasını alırlar umarım. . . ! ! !
    0
    0
    Yanıtla