SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaza Yaralamalı Çıkınca!

A- A+ PAYLAŞ

Çöşnük Kavşağı’nda iş makinesinin karıştığı trafik kazasında suçu üstlenmesi istenen şahıs, kazanın yaralamayla sonuçlandığını öğrenince durumu polise bildirdi.

18 yaşındaki S.C.M. yönetiminde bulunan kepçe ile 31 yaşındaki F.A. yönetiminde bulunan 44..905 plakalı oto çarpıştı. Kazada F.A. yaralandı. İddiaya göre, S.C.M.’nin babası olan 50 yaşındaki M.M., oğlunun kepçe kullanma ehliyeti olmadığı için 23 yaşındaki E.Ö.’den suçu üstlenmesini istedi. Bunu kabul eden, ancak kazanın yaralama ile sonuçlandığını öğrenince vazgeçen E.Ö., polise verdiği ifadede M.M.’nin kendisini telefonla arayarak oğlunun maddi hasarlı trafik kazasına karıştığını, suçu üstlenmesini istediğini bildirdiğini, kendisinin kabul ettiğini, ancak kazanın yaralamalı olduğunu öğrenince durumu görevlilere bildirdiğini söyledi.

Bunun üzerine E.Ö. hakkında “Suçu Üstlenme” suçlamasıyla işlem yapılırken, baba oğul da olayın diğer sanıkları olarak adliyeye verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız