SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kaza Yerinde Kaza!

A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesinde meydana gelen kazada yaralanan Jandarma Er Harun Kahraman Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, Jandarma Astsubay Coşkun Peker ise Malatya'ya sevk edildi.

Alınan bilgilere göre, Göksun-Kayseri Karayolu'nun 22. kilometresindeki Kayapınar mevkiinde, Onur Aşık'ın kullandığı 34 VL 7452 plakalı otomobil, yoldan çıkarak devrildi. Kaza yerine gelen Tahirbey Jandarma Karakol Komutanlığı'nda görevli askerler, sürücüyü araçtan çıkarmaya çalıştı. Bu sırada Mehmet D. (30) idaresindeki 01 RT 565 plakalı otomobil, kaza yapan otomobile ve askerlere çarptı. Kazada; Astsubay Coşkun Peker, Jandarma Erler Sertaç Özdemir (21), Gökhan Tokalı (21), Harun Kahraman (21), Mehmet Altuntaş (21) ile sürücüler Mehmet D., Onur Aşık ve yardım için olay yerine gelen Mehmet Karslı ile oğlu Rasim Karslı yaralandı. Göksun Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Sertaç Özdemir tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, hayati tehlikeleri olan Jandarma Er Harun Kahriman Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, Jandarma Astsubay Coşkun Peker ise İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi. Jandarma Er Harun Kahraman için kan arandığı duyuruldu.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız