SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazada 1 Ölü, 3 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Darende ilçesi Balaban beldesi Balaban Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Darende istikametinden Malatya'ya gitmekte olan Naim Taç (30) yönetimindeki 44 LE 555 plakalı otomobil, aşırı hız sonucu korkuluk demirlerine çarptı.

Kazada Bilal Mirza (24) hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü Naim Taç ile ağabeyi Yıldırım Taç (36) ve Tayfun Çetinkaya (20) yaralandı.

Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Malatya'ya sevk edildi.

Kazada hayatını kaybeden Bilal Mirza'nın cesedi, otopsi yapılmak üzere Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DİĞER KAZALAR..
İstiklal Mahallesi İmamoğlu Sokakta 24 yaşındaki A.A. yönetimindeki oto ile giderken önüne çıkan 9 yaşlarındaki E.K.’ye çarparak yaralanmasına neden oldu.

Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde de bayan sürücü 28 yaşındaki M.D. yönetimindeki oto ile 38 yaşındaki E.H.M. yönetimindeki oto çarpıştı. M.D.’ye ait otoda bulunan 43 yaşındaki Y.K. adlı bayan ile 9 yaşındaki S.D. adlı kız çocuk yaralandı.

Halfettin Mahallesi’nde 30 yaşındaki H.M. yönetiminde bulunan otonun çarptığı 76 yaşındaki R.S.’nin yaralandığı bildirildi.

Kernek Mahallesi Battalgazi 1. Sokakta da, 5 yaşındaki A.D. adlı çocuğa evinin önünde oynarken, sokağın karşısına geçmek istediğinde bir otonun çarptığı bildirildi. Çocuğun annesi 42 yaşındaki S.D., plakasını alamadığı otonun oğluna çarpmasından sonra sürücü ile birlikte oğlunu hastaneye götürdüklerini, oğlunun tedavisi ile ilgilenirken oto sürücüsünün kaçtığını söyledi. Polis otoyu ve sürücüsünü belirlemeye çalışıyor.

Kömür Tevzi Kavşağında ise 33 yaşındaki H.Ç.’nin yönetimindeki kamyon ile 16 yaşındaki A.Y. yönetiminde bulunan bisiklet çarpıştı. Kazada bisiklet sürücüsü yaralandı.

Çevreyolu 2. Ordou kavşağında 59 yaşındaki M.E.B. yönetiminde bulunan oto ile 42 yaşındaki F.S.E. yönetimindeki oto çarpıştılar. Kazada M.E.B.’nin otosunda bulunan kızı 24 yaşındaki H.B. yaralandı.

Kendirli Köyünden Sivas yönüne çapa motoru ile gitmekte olan 50 yaşındaki M.T., aniden yola çıkan E.Y. adlı bayana çarparak yaralanmasına yol açtı.

Elazığ’dan Malatya’ya gelmekte olan İ.K. yönetimindeki 44..533 plakalı kamyona, Malatya’ya 6 kilometre mesafede arkasından gelen B.T. yönetimindeki 44..783 plakalı minibüs aşırı hız sonucu çarptı. Kazada minibüs sürücüsünün yaralandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız