SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazada 1 Ölü 6 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:41:00
Kazada 1 Ölü 6 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ-Malatya karayolunda iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 12 yaşındaki çocuk öldü, 2'si ağır 6 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerinden geçen emekli ambulans şoförü ve Tunceli'de görevli 112 doktoru tarafından yapıldı. 

Kaza, Elazığ-Malatya karayolunun 35. kilometresinde Yalındamlar köyü girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Malatya istikametinden gelen Hüseyin Geçim (41) idaresindeki 23 DA 461 plakalı otomobil ile köy yoluna girerken, aynı istikametten gelen Kudbed Sar (41) 44 PK 496 yönetimindeki otomobil ile çarpıştı. Kazada Hüseyin Geçim idaresindeki araçta bulunan 12 yaşındaki Mehmet Eren Kaya'nın kalbi durdu. İlk müdahale ile hayata döndürülen Kaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen kaldırıldığı Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti. Kazada her iki aracın sürücüleriyle birlikte 6 kişi de yaralandı. 

Yaralılara ilk müdahaleyi yoldan geçen ve kazayı gören emekli ambulans şoförü Yusuf İlker ile Tunceli 112 Acil Yardım Komuta Merkezi'ne görevli doktor Şahin Kahraman yaptı. Yaralılar ambulanslarla Elazığ'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan, ölen 12 yaşındaki çocuğun annesi Saadet ile babası Zülfi Kaya'nın durumunun da ağır olduğu öğrenildi. 

Hüseyin Geçim'in kullandığı araçta bulunanların Yalındamlar köyünde oturan bir yakınlarının taziyesine gitmek için yola çıktığı belirtildi. Kazayı gören Yusuf İlker, "23 plakalı araca Malatya istikametinden gelen otomobil çarptı. Kazada 7 kişi yaralandı. Ben sağlık ekiplerine haber verdim. Yaralının birini de aracıma aldım" dedi. 

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız