SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazada 3 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2016-07-27 02:40:06
Kazada 3 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşiltepe'de iki otomobilin akşam saatlerinde çarpışması sonucu meydana gelen kazada biri hamile kadın olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Yeşiltepe'deki 112 Komuta Kontrol Merkezi önünde M.C. yönetimindeki 05 EU 386 plakalı otomobil ile H.A. yönetiminde bulunan 44 BK 303 plakalı otomobil, kafa kafaya çarpıştı. Kazada otomobil sürücüleri ile ilk araçta bulunan ve hamile olduğu bildirilen 24 yaşındaki G.C. yaralandılar. Olay yerine 112 Acil ambulansları ile Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Kurtarma ekipleri ile polis intikal etti. Yaralı sürücüler hastaneye sevkedilirken, otomobilde sıkışan hamile G.C., itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucu bir süre sonra çıkarıldı.

Yaralılar Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada ciddi hasar gören otolar da, kurtarıcılarla çekilerek yoldan kaldırıldı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

ea

b3

b4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ÇİFTÇİ44 (7 yıl önce)
    Sıkıntılı Bi Yol Yılda En Az O Bölgede 5 Defa Kaza Oluyor . . .
    0
    0
    Yanıtla