SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazada 2 Şehit

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:24:45
Kazada 2 Şehit
A- A+ PAYLAŞ

Van’da askerleri taşıyan minibüsün virajı alamayarak istinat duvarına çarpması sonucu biri asker 2 kişi hayatını kaybederken, 3 asker de yaralandı. Kaza sonrası yaşananlar yürekleri dağlarken, yaralı askerler de tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Van-Hakkari karayolu üzerindeki Gürpınar ilçesine bağlı Hoşap Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 65 NL 206 plakalı minibüs, yoldaki çalışmalar nedeniyle virajı alamayarak 5 metre yükseklikteki istinat duvarına çarparak durabildi. Kazada sürücü ile bir asker hayatını kaybederken, 2’si ağır 3 asker de yaralandı. Yaralı askerlerden durumu ağır olanlar Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, diğeri ise Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayı gören görgü tanıkları E.E. ve V.K., aracın Hakkari’nin Şemdinli ilçesinden Van istikametine gittiğini belirterek, “Yol çalışmaları vardı. Yol ise boydan boya çakıllı taşlarla döşeliydi. Araç hızla gelip virajı almaya çalışırken sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek 5 metrelik taş istinat duvarına çarptı. Çarpma sonrası araçta bulunan 1 uzman çavuş ve sivil sürücü araçtan dışarı fırladı. Kazada 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. Kazayı görünce çok üzüldük ve hayatını kaybeden 2 kişiyi olay yerinde gördük” şeklinde konuştu.

Kazada Onbaşı Gökhan Öztürk ve köy korucusu olan sürücü Feto Atılgan hayatını kaybederken, Uzman Çavuş Cemal Akan, Üsteğmen Bayar Başak ve Yüzbaşı Erdinç Gökyüz ise yaralandı. Askerlerin Şemdinli’den geldikleri öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız