SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazada 1 Ölü, 3 Yaralı

0
Güncellendi - 2016-04-06 17:06:05
Kazada 1 Ölü, 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ'dan Malatya yönüne gitmekte olan oto kaza yaptı, 3'ü ağır 4 kişi yaralandı. Yaralılardan biri hastanede öldü.

Edinilen bilgiye göre kaza, merkez Zübeyde Hanım Caddesi’nde meydana geldi. Kent merkezinden Malatya istikametine seyir halinde olan Cumaali Ürüm idaresindeki 23 EH 445 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çıkıp ağaca çarparak karşı şeride geçti. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan 4 kişi yola savruldu.

Kazayı görenler sağlık ekiplerine haber verdi. 112 Acil Sağlık, UMKE, AFAD ve polis ekipleri, hızla olay yerine geldi. Ekipler, kazada yaralanan 3 kişiyi olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Furkan Kalkancı yaşamını yitirdi. Kazada hafif şekilde yaralanan ve hastaneye gitmek istemeyen sürücü Ürüm ise ikna edilerek hastaneye götürüldü.

Kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Elazığ- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MURAT (8 yıl önce)
    Hala kaza nasıl yapılır anlamış değilim.... Kaza riski en aza indirgenmiş bu kadar güzel ve geniş yollar varken bu hız, bu dikkatsizlik neden? Akaryakıt istasyonlarında araç içerisinde dinlenirken sana kimse gelip de demez ki neden burada duruyorsun diye. Biraz uyuyarak kendini toplayıp öyle yola koyulmalı. Emniyet kemeri ise kişiyi yoğun bakıma göndermekten kurtarır bu tür çarpmalarda. Saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla