SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazada 4 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2018-08-29 02:29:05
Kazada 4 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman'da, biri Malatya plakalı iki otomobilin çarpışması sonucu yaşanan kazada 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Mehmet Kaymak idaresindeki 27 VK 063 plakalı otomobil ile Osman Oğuzhan idaresindeki 44 BJ 963 plakalı otomobil, Atatük Bulvarı YSE Kavşağında çarpıştı.

Yaşanan kazada otomobillerde bulunan Fatma Özgan, Pervizade Atlıhan, Özlem Gezici ve Gaffure Atlıhan yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza yapan otomobiller, olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonrası olay yerinden kaldırıldı. Öte yandan hastanede tedavi altına alınan yaralıların ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Adıyaman, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız