SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazada 4 Ölü, 5 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:06:52
Kazada 4 Ölü, 5 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Adıyaman’da tütün işçilerini taşıyan hafif ticari aracın uçuruma yuvarlanması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. 

Kaza, Adıyaman-Çelikhan karayolunun 5. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çelikhan ilçesinde bir yakınlarının tarlasında tütün dikimine giden Hasan Ayat (43), Latife Kılınç (46), Hanife Coşkun (45), Taner Ayaz (15), Zeynep Kaplan (50), Şeyho Öksüz, Kibariye Öksüz, Çiçek Ayaz ve Yıldız Kaplan, tütün dikimi sonrası Hasan Ayaz idaresindeki 02 AV 903 plakalı otomobille yola çıktı. Ayaz’ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil, taklalar atarak uçurumdan yuvarlanıp dereye uçtu. Kazada Şeyho Öksüz, Kibariye Öksüz, Çiçek Ayaz, Yıldız Kaplan olay yerinde hayatını kaybederken, Hasan Ayaz, Latife Kılınç, Hanife Coşkun, Taner Ayaz ve Zeynep Kaplan yaralandı. İhbar üzerine Adıyaman, Çelikhan ilçesi Sürgü kasabası, Doğanşehir ilçesi ve Malatya’dan çok sayıda 112 sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılar, ambulanslarla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ölenlerin cenazeleri ise, otopsi yapılmak üzere Adıyaman Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Kaza haberini alan kazazede yakınları, hastaneye gelerek sinir krizi geçirdi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız