SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazada 4 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da meydana gelen feci trafik kazasında 1'i ağır 4 kişi yaralandı.

Kaza, Malatya - Ankara karayolu Beylerderesi mevkiinde meydana geldi. Mehmet Aktürk'ün kullandığı 44 DH 620 plakalı traktör, bilinmeyen bir nedenle takla attı. Odun yüklü traktörün takla atması sonucu meydana gelen tarfik kazasında, sürücü ile traktörde bulunan Ali ve Metin Güner ile kimliği öğrenilemeyen bir çocuk yaralandı. Yaralılar 112 ambulansıyla Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Traktör sürücüsünün durumunun ağır olduğu, diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Kaza sonrasında şehirlerarası karayolunda bir süre trafik aksarken, traktör römorkuna yüklü odunlar ise etrafa dağıldı. Polis kazayla ilgili tahkikatı sürdürüyor.

DİĞER KAZALAR..
Hanımınçiftliği mevkiinde 00.20 sıralarında 47 yaşındaki M.T. yönetiminde bulunan 35..14 plakalı araç, takla attı. Hastaneye kaldırılan sürücü, kazanın alkollü olmasından kaynaklandığını söyledi.

Akkent Köyü’nden Doğanyol yönüne gitmekte olan 30 yaşındaki A.K. yönetiminde bulunan 06..6033 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 24 yaşındaki Ş.T. yönetiminde bulunan 44 KY 983 plakalı motosikletle çarpıştı. Motosiklette bulunan 23 yaşındaki M.T. yaralandı.

Malatya’dan Dilek yönüne gitmekte olan 32 yaşındaki M.S. yönetiminde bulunan 44..118 plakalı minibüs, 48 yaşındaki B.Ö.’nün yol kenarına parkettiği 44..457 plakalı traktörün römorkuna çarptı. 19.00 sıralarındaki kazada minibüs sürücüsü ile aynı araçta bulunan 17 yaşındaki F.S. adlı kız yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız