SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazada 7 Kişi Yaralandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Darende girişinde Nadir mevkiinde meydana geldi. Darende'den Malatya istikametine gitmekte olan Osman Ö. yönetimindeki 42 SV 282 plakalı TIR ile Siirt'ten İstanbul'a gitmekte olan Bahri E. yönetimindeki 56 M 0578 minibüs çarpıştı. Kazada minibüste bulunan 15 yolcudan 7'si yaralandı. Yaralılara ilk müdahale Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesi'nde yapıldı. Yaralılardan Yakup Epik (2) ile Alattin Epik (50) ambulansla Malatya'ya sevk edildi. Diğer yaralılar, Nurettin Epik (32), Medine Epik (22), Perihan Epik (20), Gülbin Kepkan (20) ve Ferhat Epik (7) Hulusi Efendi Devlet Hastanesi'nde müşahede altında tutuldular.

DİĞER KAZALAR..
Çevreyolu’nda 33 yaşındaki A.K. yönetiminde bulunan 44..617 plakalı otoyla giderken, direksiyon hakimiyetini kaybedince oto elektrik direğine çarptı ve kendisi de yaralandı.

Sanayi 3. Caddede 21 yaşındaki Y.A. yönetimindeki plakasız motosikletle 39 yaşındaki H.B.K.’nin yönetiminde bulunan 44..113 plakalı araca çarpınca yaralandı.

21 yaşındaki S.Ö. yönetimindeki 44..581 plakalı oto ile 26 yaşındaki C.T. yönetiminde bulunan 44..096 plakalı araçlar çarpıştı. Sümer Karakolu bölgesindeki kazada yol kenarında bulunan 21 yaşındaki A.P., 34 yaşındaki S.Y. ve 46 yaşındaki B.U. savrulan araçların çarpması sonucu yaralandılar.

Mişmiş Park Fuar alanı yanında M.F.Ö. adlı erkek çocuk, plakasını alamadığı bir traktörün römorkunun kafasına çarpması sonucu yaralanırken, traktörün durmayarak yoluna devam ettiği bildirildi.

Mehmet Buyruk Caddesi’nde 65 yaşındaki V.A. yönetimindeki motosikletle giderken, dengesini kaybedince motosiklet devrildi ve yaralandı.

Çevreyolu yeni belediye binası civarında E.Y. yönetimindeki 44..514 plakalı araç, O.V. yönetimindeki 44..007 plakalı aracın önüne kırması sonucu kaza yaptı. Kazada ilk aracın sürücüsünün eşi A.Y. yaralanırken, ifadesi alınan O.V., kaza sonrası yanına gittiği E.Y.’nin kendisine küfredip vurduğunu öne sürdü.

Çukurdere Mahallesi’nde 47 yaşındaki M.N. yönetiminde bulunan 44..242 plakalı otonun çarptığı 45 yaşındaki A.K. adlı kadın yaralandı.

Zaviye Mahallesi’nde de karşıdan karşıya geçmek isteyen 62 yaşındaki A.S.Ç. adlı şahıs, 33 yaşındaki M.C.B. yönetiminde bulunan 44..894 plakalı otonun çarpması sonucu yaralandı.

Akçadağ Başpınar Mahallesi’nde 45 yaşındaki H.B. yönetiminde bulunan 44..501 plakalı oto ile plakasız olan 27 yaşındaki B.A. yönetiminde bulunan motosiklet çarpıştı. Motosiklet sürücüsü ile araçta bulunan 46 yaşındaki A.B. adlı bayan ile D.B. adlı kız çocuğun yaralandıkları bildirildi.

Yeşilyurt Gedik Mahallesi’nde 70 yaşındaki A.Ö. yönetimindeki 44..136 plakalı otoyla Y.Ç. adlı kıza çarparak yaralanmasına neden oldu.

Ankara yolu Yeşilyurt sınırlarında arkadaşına ait araçla hareket halinde olan 27 yaşındaki T.D. adlı şahıs, direksiyon hakimiyetini yitirince kaza yaptı ve yaralandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız