SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazada Ölen Dekan Malatya'da Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2017-07-31 01:55:27
Kazada Ölen Dekan Malatya'da Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Sivas’ta geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Sezgin memleketi Malatya’da dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

43 yaşındaki Dekan Murat Sezgin için, Şehir Mezarlığında ikindi namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Çok sayıda yakınının katıldığı cenaze namazı sonrası Sezgin’in cenazesi gözyaşları arasında Malatya Şehir Mezarlığı'nda defnedildi.

Ailesiyle birlikte Sinop'tan tatil için memleketi Malatya'nın Pütürge ilçesine gelmekte olan Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Sezgin’in kullandığı otomobil, Sivas'ın Yıldızeli ilçesi yakınlarında yön tabelasına çarpmış, kazada sürücü Sezgin hayatını kaybederken öğretmen eşi Mecbure Tülay ile 7 yaşındaki oğlu Asrın Sezgin ise yaralanmıştı.

TAZİYE YERİ: Şeyhbayram Mahallesi Asil Sokak Akmercan AP. MALATYA

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • recep anılmaz (6 yıl önce)
    Malatya kendı dekanına sahıp cıkmaz.kendi evladına sahıp cıkmaz.cenaze törenınden belli değilmi.çünkü menfaat yok ondan.
    0
    0
    Yanıtla
  • şorikli (6 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.Pütürgenin neresinden di acaba.
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan (6 yıl önce)
    pütürgeliyim diyen vekiller belediye başkanları neredeler? yazıklar olsun.İlla iş adamı oğlumu olmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Selahattin (6 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin.
    0
    0
    Yanıtla
  • derviş kaya (6 yıl önce)
    cenazede kımse yoktu.rektör ankarada olduğundan yrd katıldı.etrafa baktım hep sınoptan gelmişler.bırde sevılen bır kardşimiz afetın şube müdürü seladdın bey tanıdığı için gelmişti.bırde akrabaları komşuları vardı.malatya kendı evladına sahıp çıkmıyor.yazık.garıp bır cenaze oldu rabbım rahmet etsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (6 yıl önce)
    Malatyalı nedense kendi değerlerine sahip çıkmıyor !, Yazıklar olsun böyle duyarsız insanlara ,
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Cenazeye katıla katıla sadece 1 rektör yardımcısı. Vay be vefat eden dekan. Allah rahmet eylesin de bizim il protokolü nerede? Nerede bakan, milletvekili, vali, ordu komutanı, başsavcı, mahkeme başkanları, sivil toplumun değerli başkanları, odalar, borsalar, parti başkanları, jandarma, emniyet müdürü, diğer müdürler, müftü nerede vah vah...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Nerde olacaklar zengin iş adamlarının çocuklarının düğünlerinde boy gösteriyorlar fırsat kalmamıştır. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla