SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazada Ölen Genç YMS Taraftarının Anısına..

0
Güncellendi - 2016-09-17 22:11:38
Kazada Ölen Genç YMS Taraftarının Anısına..
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor taraftarları, Ağustos ayında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden takımın taraftarı Batuhan için pankart asarak, koreografi yaptı.

Malatya Şehir Mezarlığı’nda 21 Ağustos’ta trafik kazası geçiren ve 8 gün komada tedavi gören 19 yaşındaki Batuhan Yakup Memiş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayata gözlerini yumdu.

Yeni Malatyaspor taraftarı olan ve her maç maraton tribününde yerini alan Batuhan, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında anıldı. Kapalı tribüne Batuhan’ın resminin bulunduğu ve ‘Cennetin kokusunu tattık sayende keşke bu 90 dakika hiç bitmese’ yazılı pankart asıldı.

Maraton tribünündeki Derebeyleri Taraftar Grubu ise, İstiklal Marşı okunduğu esnada Batuhan’ın isminin yazdığı ve resminin bulunduğu afişleri açtı. Taraftarlar hep bir ağızdan ‘Batuhan ölmedi kalbimizde yaşıyor’ sloganı attı.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz da, maç sonrası açıklama yaparken, Batuhan Yakup Memiş'i andı ve “Taraftarlarımızın arasındaki kardeşimiz Batuhan’ı trafik kazasında kaybettik. Allah’tan rahmet diliyoruz, mekânı cennet olsun. Taraftarlarımıza ve ailesine sabırlar diliyorum. Bizim için böyle şeyler önemli” dedi.

Ferdi DURDU, Mehmet GÖRESİYE, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

batu2

batu3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kenan MEMİŞ (3 yıl önce)
    Çok genç yaşta, hayatının baharında cinayet gibi elim bir kaza sonucu biricik yeğenim uçmağa varmıştır. Rabbim nurlar içerisinde yatırsin inşallah.
    0
    0
    Yanıtla