SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazada Ölen Kadın Borsa Başkanının Annesi..

A- A+ PAYLAŞ

Çevreyolu'nun Turgut Temelli alt kavşağında 2 gün önce otomobil çarpması sonucu ölen yaşlı kadının Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kalaycıoğlu (fotoğraftaki)'nun annesi Bedriye Kalaycıoğlu olduğu anlaşıldı. 80 yaşlarındaki Bedriye Kalaycıoğlu'nun cenazesi Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

KİMLİĞİ BELİRLENEMEMİŞTİ..
Geçtiğimiz Salı günü saat 09.00 sıralarında Çevreyolu'nun Turgut Temelli Caddesi alt kavşağında Abdurrahman Yeşilyurt yönetimindeki 44 KA 164 plakalı otomobil, karşıdan karşıya geçmekte olan yaşlı bir kadına çarpmış, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan yaralı kurtarılamamıştı.

Polis, 60-65 yaşlarında olduğunu belirttiği kadının kimliğinin saptanamadığını açıklamıştı.

BORSA BAŞKANININ ANNESİ..
Kazada ölen kadının, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Tahir Kalaycıoğlu'nun 80 yaşlarındaki annesi Bedriye Kalaycıoğlu olduğu saptandı.

Şire Pazarı civarındaki Yenihamam Mahallesi Küpçüler Sokağı'ndaki evinde tek yaşayan Bedriye Kalaycıoğlu'nun, eve gelmemesi üzerine ailesinin araştırmalara başladığı, polise başvurulduğu, araştırmalar devam ederken, Turgut Özal Tıp Merkezi morgunda bulunan cesedin, Bedriye Kalaycıoğlu'na ait olduğunun teşhis edildiği öğrenildi.

"KOMŞULAR HABER VERDİ.."
Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Tahir Kalaycıoğlu, Salı sabahı meydana gelen kazadan 1 gün önce annesiyle beraber olduklarını belirterek, "Kendisiyle bir gün önce beraberdik. Ertesi gün akşam saatlerinde, 19.00 gibi komşular, annemi göremediklerini söylediler. Bunun üzerine, akrabaları araştırdık. Buralarda olmadığını öğrenince, polise haber verdik, evde vefat etmiş olabileceğini düşünerek kapıyı polis eşliğinde çilingire açtırdık. Evde de bulamadık. O sırada polis memuru arkadaş, sabah bir trafik kazası olduğunu, yaşlı bir hanımın vefat ettiğini, kimliğinin belirlenemediğini söyleyince, hemen Turgut Özal Tıp Merkezi morguna gittik ve cesedi teşhis ettik." diye konuştu.

Kalaycıoğlu, kazayı yapan aracın sürücüsünden şikayetçi olmadıklarını da söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız