SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazada Ölen Seher'in Anısına

0
Güncellendi - 2017-11-17 20:12:05
Kazada Ölen Seher'in Anısına
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 2016 yılında yük treniyle öğrenci minibüsünün çarpışması sonucu yaşanan kazada hayatını kaybeden ortaokul öğrencisi Seher Doğan’ın ismi okuduğu ilkokuldaki kütüphaneye verildi.

Geçtiğimiz yıl feci bir kaza sonucu hayatını kaybeden ortaokul öğrencisi Seher Doğan’ın ismi okuduğu, Dilek İlkokulunun kütüphanesine verildi. Okul öğretmenleri tarafından toplanan kitaplar ile oluşturulan kütüphane düzenlenen tören ile açıldı. Kütüphane için yapılan çalışmaları değerlendiren Okul Müdürü Lut Durak, öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırmak için çalıştıklarını belirterek, "Kütüphanemize geçen yıl tren kazasında hayatını kaybeden çocuğumuzun ismini verdik. Bu kütüphaneyi Türkçe öğretmenleri olarak kendi imkanlarımızla yaptık ve kimseden bir destek almadık. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandırmak adına bir şeyler yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Seher Doğan’ın babası Aziz Doğan ise kızının isminin yaşatılmasından duyduğu sevinci gözyaşları içerisinde anlatarak, "Benim için bu onur verici bir durum, hocalarımıza ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Çocuğumuz kaybettik ama en azından ismini yaşatacaklar" diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Serkan Altuntaş (6 yıl önce)
    Okul yönetimini ve emek veren öğretmenleri tebrik ederim. Öğrencilerinin ismini kütüphane ile yaşatmaları daha bir anlamlı olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim KÖPÜRÜR (6 yıl önce)
    Çok anlamlı olmuş. Emeği geçenlerden Allah razı olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Zihni Gül (6 yıl önce)
    Öncelikle okul idaresini ve emegi geçen değerli öğretmenlerini canı gönülden tebrik ediyorum. İyiki varsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • halil gürbüz (6 yıl önce)
    Okul yönetimini can-ı gönülden takdir ediyorum. İnsanın içini ısıtan bir haber...
    0
    0
    Yanıtla