SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazada Yaralanan Şahıs da Öldü

0
Güncellendi - 2017-11-16 04:35:32
Kazada Yaralanan Şahıs da Öldü
A- A+ PAYLAŞ

Gümüşhane'de Malatya plakalı meyve yüklü TIR'ın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan Şükrü Kaya, tedavi edilmekte olduğu hastanede öldü.

26 Ekim 2017 günü Gümüşhane'nin İkisu-Şiran karayolunun Kocadal köyü Tersun Dağı Genek Mahallesi mevkiinde Ramazan Küçük’ün (33) kullandığı 44 DJ 682 plakalı meyve yüklü TIR, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye yuvarlanmıştı. Kazada Malatya, Yeşilyurt nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen sürücü Küçük olay yerinde hayatını kaybederken, araçta bulunan Şükrü Kaya (38) ise yaralanmıştı.

Şükrü Kaya'nın da kazadan 20 gün sonra hastanede öldüğü ve cenazesinin Topsöğüt Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildiği bildirildi.

iha- malatyahaber.com

ARŞİV FOTO: Habere konu trafik kazasından

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız