SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazadan Sonra Bıçaklı Kavga

A- A+ PAYLAŞ

Hasanbey Caddesi’nde iki otonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi hafif yaralandı. Kaza sonrası kazazedeler arasında meydana gelen kavgada da 1 kişinin bıçakla yaralandığı bildirildi.

Kaza, Hacıabdi Mahallesi Hasanbey Caddesi’nde meydana geldi. M.K. yönetiminde bulunan 44..118 plakalı oto ile 31 yaşındaki S.K.’nın yönetiminde bulunan 34..8505 plakalı otolar dikkatsizlik sonucu çarpıştı. Kaza sonucu, 44..118 plakalı otodaki A.K., M.K. ve S.K. ile diğer araçta bulunan S.R., A.K., F.R. ve A.K. çeşitli yerlerinden yaralandılar. Kazadan sonra taraflar arasında çıkan kavgada 29 yaşındaki A.K. bıçakla yaralandı. M.K. adlı şahıs, A.K.’yi kendisinin yaraladığını öne sürdü ve bıçağı polislere teslim etti. Diğer kazazedeler ise, 20 yaşındaki A.K.’nın, 29 yaşındaki A.K.’yi bıçakla yaraladığı iddiasında bulundular. Yaralıların ayakta tedavi edildikleri, M.K. ve A.K.’nin adliyeye sevkedilmek üzere gözaltına alındıkları bildirildi. (Fotoğraflar bu kazadan)

DİĞER KAZALAR..
Milli Egemenlik Caddesi’nde 37 yaşındaki E.K. yönetiminde bulunan 44..581 plakalı oto ile 43 yaşındaki Ş.Y. yönetiminde bulunan 44..074 plakalı otolar çarpıştı. Kaza sonrası kavga eden sürücüler birbirlerini dövdüler.

İstasyon Virajı’nda 41 yaşındaki A.K. yönetiminde bulunan 44..608 plakalı otoya, 54 yaşındaki Ş.D. yönetiminde bulunan 44..150 plakalı oto çarptı. Kazada çarpan aracın sürücüsü yaralandı.

Çavuşoğlu Mahallesi’nde 28 yaşındaki S.B. yönetiminde bulunan 44..225 plakalı otonun ön kapısına bisikletle çarpan 18 yaşındaki B.K.’nin yaralandığı bildirildi.

Zapçıoğlu Caddesi’nde 28 yaşındaki H.U. yönetiminde bulunan 34..8646 plakalı otonun çarptığı E.S. adlı erkek çocuk yaralandı.

Yavuz Selim Mahallesi’nde 47 yaşındaki M.Ö. yönetiminde bulunan 09..044 plakalı oto ile E.D. yönetiminde bulunan 44..765 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Akçadağ ilçesinin Kayadibi Köyü’nden Esenbey Köyü’ne gitmekte olan 34 yaşındaki İ.Ş. yönetiminde bulunan 44..780 plakalı kamyonet, lastiğinin patlaması sonucu şarampola devrilirken, araçta bulunan 56 yaşındaki H.Ş.’nin yaralandığı bildirildi.

Battalgazi ilçesinden Yarımcahan yönüne gitmekte olan 37 yaşındaki T.K. adlı bayan sürücü yönetiminde bulunan 44..127 plakalı oto, aşırı hız yüzünden şarampola devrildi. Kazada araç sürücüsünün yanı sıra 68 yaşındaki R.K. ve 33 yaşındaki S.K. adlı bayanlar ile 22 yaşındaki E.H. adlı genç yaralandılar.

Dilek Uğrak Mahallesi’nde 26 yaşındaki G.A. yönetiminde bulunan 44..048 plakalı kamyonun çarptığı 81 yaşındaki B.Ö. yaralandı.

Adıyaman’dan Malatya yönüne gelmekte olan 49 yaşındaki İ.A. yönetiminde bulunan 44..625 plakalı kamyonet, Cumhuriyet Örnekköy mevkiinde yolun sağındaki tarlaya devrildi. Kamyonette bulunan 23 yaşındaki F.C. adlı bayan yaralandı.

Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan 33 yaşındaki H.H. yönetimindeki 38..081 plakalı oto, Doğanşehir Reşadiye civarında yolun sağındaki kayalıklara çarptı. Otoda bulunan 2 yaşındaki A.N.H.’nin yaralandığı bildirildi.

Yakınca Kasabası meydanında da 39 yaşındaki M.S. adlı şahıs aracıyla geri manevra yaparken 78 yaşındaki Ü.A. adlı kadına çarparak yaralanmasına neden oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız