SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kazalar MOBESE'de..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nün MOBESE kameralarına kaza anları saniye saniye yansıyor.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'ndeki MOBESE kameralarına, meydana gelen trafik kazaları da anında yansıyor. Kent Güvenlik Yönetim Sistemi'ndeki uzman polisler, kazanın durumuna göre hemen olay yerine sağlık ekibi ve polis yönlendiriyor.

MOBESE kamaralarına son kaydedilen 2 kazadan biri Battalgazi kavşağında, diğeri ise belediye konferans salonunda meydana geldi.

DİĞER KAZALAR..
Öte yandan İnönü Caddesi’nde 23.45 sıralarında M.S. yönetiminde bulunan 02 FH.. plakalı motosiklet sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarptı. Sürücü ile 22 yaşındaki M.S. yaralandı.

67 yaşındaki H.G. yönetiminde bulunan 44 KU.. plakalı oto aniden yola çıkan 13 yaşındaki İ.G.’ye çarptı ve yaralanmasına yol açtı.

Akpınar’da 47 yaşındaki M.A.Ö. yönetiminde bulunan 44 LF.. plakalı oto, park halindeki araçların arkasından aniden yola çıkan 7 yaşındaki M.H.İ.’ye çarpıp yaraladı.

Tevfik Temelli Caddesi 34. Sokakta 44 LP..plakalı otonun çarptığı 3 yaşındaki C.Ö. yaralandı. Araç olay yerini terk ederken, daha sonra yakalanan 40 yaşındaki H.A. yönetiminde bulunan otoyla herhangi bir kaza yapmadığını öne sürdü ve suçlamayı reddetti.

Başharık Mahallesi Kanalboyu Caddesi’nde 21.00 sıralarında 22 yaşındaki E.N. yönetiminde bulunan 44 LN..plakalı araçla virajı alırken araç kaydı ve yol kenarındaki kuma çarptı. Araçta bulunan 20 yaşındaki M.Y. yaralandı.

İnönü Caddesi’nde 25 yaşındaki H.Ç. yönetimindeki 44 LR.. plakalı otoyu parkederken, yaya olarak gitmekte olan 51 yaşındaki T.Ç. adlı kadına çarparak yaralanmasına yol açtı.

Arapgir- Bostancık yolunun 18. kilometresinde 28 yaşındaki O.S. yönetiminde bulunan 34..3445 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampola yuvarlandı. 07.00 sıralarında meydana gelen kazada sürücü ile araçta bulunan 30 yaşındaki Ş.V. adlı bayan ile 7 yaşındaki V.V. ve 6 yaşındaki G.V. adlı çocuklar yaralanarak Arapgir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

Gölbaşı’ndan Doğanşehir yönüne gitmekte olan 45 yaşındaki A.P. yönetiminde bulunan 02..890 plakalı otomobil Kapıdere Köyü civarında dikkatsizlik sonucu devrildi. Yaralanan sürücü Gölbaşı Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız